kawaii
John Daughter



The Awesome



Credits

TEMPLATES : Mygurlz
BASECODES:Illy
OWNER : ur name


Salah aku?
Wednesday, April 17 | 6:37 AM | 0 stalker[s]
Heyyooooooo~ Assalammualaikum. How are you? How's life? How school? Hahahaha ok stop with the speaking huhu :p K now story begin. "People change. Memories don't" mesti penah dengaq kan ayat ni? Merata dok ada. So do you understand what this quote want to tell you? Of you dont understand, let me explain to you. Kenapa manusia berubah? Kenapa perlu? Kenapa???????!!!! Kenapa setelah bnyk kenangan baru nak berubah hah??? Haha aku selalu mempertikaikan benda nie haish someone please tell me why??? Haha its okay. So now you understand aite. This is what I feel, I go through my life everyday but I keep on put a big smile on my face to makesure everyday my life is great even it hurts. Dah dah stg lari topik pulak haha. Salah aku ka weh? Salah aku ka buat semua ni? Salah aku ka buat hg mcm ni? Hg ada pikiaq tak mcm mana aku perasaan hari-hari kena hadap benda ni. Hari-haru time rehat aku rehat dgn hg, layan hg, sembang dgn hg. Ada aku buat taktau ka weh? Ada ka????? Ada aku marah-marah hg sbb masalah apa yg ada dlm otak aku? Ada ka weh? Sikit pun hg takpenah pikiaq apa aku lalui hari-hari. Hg pikiaq aku punya salah ja. Sebelum aku rapat dgn eyqa pun hg mmg dah rapat dgn membe-membe baru hg kan? Nak aku tulis jugak ka nama depa? Takperlu kot, sendiri pikiaq lah ok weh. Hg dok komen kat status membe-membe hg scandal bagai semua, habeh aku kat sini tak kata apa pun? Tak tulis status apa pun. Kenapa time hg buat semua tu hg tamau pertikaikan? Kenapa bila aku upload pic aku dgn eyqa baru hg nak pertikaikan semua ni weh? Oh hg ingat aku takda perasaan lah? Takda hati? Actually aku malaih sangat nak bergado, nak bertengkaq pasai benda bodoh ni. Tak matured tau tak. Kalau hg nak tau aku bukan jenaih tukaq-tukaq BFF lah weh tapi bila perangai and hg yg mintak aku buat mcm tu so aku go on jalaaaa. Hati aku sakit sangat dah. Mcm mcm aku lalui hari-hari tapi ada aku lepaih marah aku kt hg? Ada ka weh???? Aku tetap layan hg mcm dulu tapi hg takpernah nampak semua tu. Now pun aku dah mcm malaih nak ckp dgn hg. Nak pertikaikan benda ni. Bnyk sangat masalah. Aku buat taktau ja semua tu sbb aku tau kalau aku layan semua ni maybe perkara kecik ni bole jadi besaq kan? So aku abaikan ja. Aku ada pendirian hidup aku dah skrg. Aku nak belajaq. Yes mmg betoi aku bnyk main jugak tapi ada masa. Tak semua aku mainmain. Hg ingat dulu time hg membe dgn aku. Time aku kawai hg dulu. Ada exam hg failed? Dlm empat-empat kali exam hg cuma ada failed sekali ja weh. Tu pun maybe sbb hg tak belajaq dkt rumah and kat sekolah pun mainmain kan. Tapi now hg dah form3 baru first exam hg dah ada failed. Bukan aku mengata lah kan tapi atleast biaq lah hidup hg ada pendirian. Ada keyakinan hg sendiri. Bukan semua benda hg kena ikut org. Takkan benda ni pun aku kena ckp weh? Aku penat sangat. Now aku cuma harap kita masih bole teguq lagi and sorry weh kita cuma membe start from now on. Aku dah penat jaga hati org. Enough is enough. Aku takpenah lupa pun kita kawan selama ni. Kita bnyk persamaan semua. Dont worry aku tetap sayang hg dunia akhirat :')))))) Hg pun dah ada yg the best kan skrg? So hope hg happy and aku always ada bila hg perlukan aku. Takecare and goodluck for PMR ok!!!! Stay happy, stay cute, stay w Afiq. I always pray for you happiness.





Understand the quote so you will know about it. Gebyeeeeeeeeee.






Im back :'D
Saturday, March 16 | 8:56 PM | 0 stalker[s]

Assalammualaikum, helloooooooooooo my followers! x Haha. Me back me back yeyeyeyeyeyeye. Haa lama dak tak tgk tuan blogger nie update blog aiteeeeeeeeeee? Nyenyeenyeeenyeee now Im already in FORM3 yeah *ulang suara* HAHA. Quite busy with my HOMEWORK, KERJA KURSUS, KERJA KAYU and so on. Im a PMR CANDIDATE lalalalalalalala~ Hahahaha serabut kepala oi dgn bermcm-mcm kerja nie. Alahai nak buat mcm mana aite, study is study ok~ Todayyy nak story apa yg terkandung dlm kepala otak and hati sayew hahahaha ok. Jam menunjukkan pukul 11.45 and sayew belum mandi blablabla. Mama papa adik kakak semua takda. Kakak pieee kerja and mama papa adik pieee market. So malas nak mandi. Hahahaha~ K start. Eh awk semua tau tak birthday tuan blogger nie bila ha ha ha? Dah lepaih pun haaaaaaaa :( 17FEBRUARY harituuuu. Alalalala takda apa-apa surprise pung, hmmmmmmmmph takpala dah tua kan so nak surprise prise prise apa lagi kan kan kan kan kan. K mewajuk~ Hahaha. Now dah masuk bulan March and dah pertengahan bulan March pung. So far okay lah dgn FORM3 nie kihkihkih but serious talk stress mmg bnyk sangat sangat sangat sangat :( Taktauuuu nak habaq cena mia raplaaaaaa. I already pass through test1 and it quite hard laaaaa, errr tapi baru ujian1 dah susah payah hmmmph takpaaa akan aku cuba pada Mid-year test :) Results pun quite ok, aku cuma bole dpt 3A ja wey :( Alahai lingkupppp PMR kalau 3A sajaaa :( Herghhhhhh actually semua ok accept sejarah BI and so on lah. Hmmmmmmph kena study smart lah kan kan kan. So wish me luck and doakan sayewwwwwwwwww ok~ Doa doa awk sekalian amat sayew hargai :( Hahahaha. Ok doneeeee. Know what? Now tgh demam becauseeee main netball mia tournament 13March harituuuuu haa. Alahai sebelum main mmg dah demam tapi main jugak lah kan sbb cikguuu harap aku dgn dayah ja. Hahahaha. Sakit kepalaaaaa sangat-sangat but nothing can do. Its okay, tetap menanggg jugak dgn Sg.Nibong tapi kalah dgn Jelutongggggg! -,- Errrr. Dapat pieeee sukuakhir tapi kalah pulak dgn BJ alahai. Apaaaa lagi angkat beg balik laaaaaaaaa. Hahahaha. Tarakpaaa lah next year cikgu nak belatih awai kittt. Disyear belatih 2 minggu ja. So congrats to CGLians, BJ, CLS and Gambirians :) CGL done wellll. Aku sukaaaaaa gila tgk depa main haih pandai betul taktik semua tu muwhehehehe. Apa-apa pung Polo's will do better and better next year ok Polo's~ Done all. Now kawat dgn bola balingggggg pulak. Ya ALLAH mmg aku dah giveeeee up sangat sangat. Baru ja baik demam dah kena dok tgh panaih semua. Hmmmmmmmph demi sukan apa pung takpaaa hahahaha~ Haaaaaaa kakak aku dpt dah surat PLKN kihkihkih dia dpt panggilan ke-2 and dia dpt dkt Sg.Bakap. Kahkahkah. Bapak aku kata dkt sangat oi, awat tak bagi jauh kit. Hahahaha. So 31March nieee dia akan berangkat ke sana~ Lalalala rindu rindu lah dkt adik awk nieee ok :* Hahaha. Hmmmph last story is about Atiqaaaaaaaaah! Haaa syoknyaaaa dia tk dpt panggilan ke-2 so bila 1year relay nnti boleee wish yeyeyeyeye~ Sewonooooooook :D Atiqaaah pung busy ngat skrg dgn putsal diaaaa tak habeh-habeh. Haih. Haa nnti 21March niee amek results ea awk? Kihkihkih. Berdoa bnyk-bnyk nah. InshaAllah dgn izin Allah awk akan dpt straight A's ;D Jgn lupaaaaaaa habaq adik tau sayang! Jgn teyak oh nntieeee hahaha takpaaa SPM mmg menentukan kita dimana tapi kalau kita tak giveeee up InshaAllah masih ada peluang everywhereee ok!~ Eh eh eh, kita dah nak dkt 11bulan kan kan? :D 24March nieee cukup 11bulan woaaaaaaaaa :D Lamanyaaaaaaaaaaa. Hmmpppph selama 11bulan nieee everyday sayew tetap check fon pepagi hopeee ada text dari awk. Hahahaha. Nampak tak yg sayew need awk sampai akhir hayat dear brothaaaaaaa~ Hmmmph sayang awk ngat ngat abg :') Neveeeer leave me, don't ignoreeeee me. You always shineeee my day. Thankyouuuuuuuu and iloveeeeeyousomucccccccccch <3 Eh gais I have oneeee more pwincess hereee~ Lalalalala Alia Ve is my new adopt sister. Haa dia baik sangat always text adik dia niee haaaa hihihihihi. takecareeeeeee tau di aswamaaaaa~ Loveeeeeeeeyou :*. Ok end hereeeeeeee. Stge mama balik dia nntieee bisinggg bagai apa semua. Hahahaha. Dear followers jgn lupaaaa sayew ok. Byeeeeeeeeee takecare. Lots loveeeeee.


Helooo 2013~
Saturday, January 12 | 2:31 AM | 0 stalker[s]
Assalammualaikum, helloooo dear my cute handsome followers :* Haaaaa tudiaa baruu nampak muka Nyna dkt blogger nih haaa :) Hahaha quite busy laaaa 2012 tuu and malaih sangat nak update bagai nih. So happy new year, selamat tahun baru gais :D Make tahun nih better better daripada tahun tahun sebelum nih, Inshaallah :) Now dah 15tahun~ hahahaha we are young ok :p Huhuhuhu...yg tak bestnyaaaa I'm the PMR candidates and last batch utk amek PMR hahak xD Ya Allah, mintak sangat soalan agak menyenangkan dan mengikut logik kepala  otak kami amin amin amin :) Selamat kembali ke sekolah yee akak akak, abang, abang, adik adik semuaaaaa~ Lewls so bored. Haih nvm laaaa batch 98 lagi 2more years, kesabaran mesti ada doh! :b 2012 banyak makna bagi aku, sangat banyak beb. Tahun 2012 ni jugak laaa Allah kenalkan aku dgn hamba Allah yg baik ni haaaa eh eh sapaa dia hahaha si Atiqah juah bendoi kiut laaaa :* Hihi. Aku takkan lupaaa tahun 2012 nih, banyak tangisan dugaan senyuman haih mmg mcm mcm laaa kalau nak cqitaa huhuhu. Okay kita mulaaa dgn bismillahirahmanirahim, assalammualaikum 2013 :) First of all, aku bersyukur sangat pada Allah kerana aku masih bernyawa sehingga hari ini, amin amin yarabbilalamin :) Azam aku tahun ni harap sangat NO MORE TEARS yeah ituu salah satu harapan aku~ Aku dah banyak sangat mengalir airmata, Ya Allah kuatkan lah aku hadapi semua bakal dugaanmu tanpa AIRMATA inshaallah aku bole :) Tahun ni tahun aku nak menduduki Peperiksaan ahahaha so I need to do lots of study not lots of cry. Yeah tahun ni mmg kena pulun elok elok, target aku utk PMR 5A pun takpaaa, dah cukup bersyukur sangat :) Doakan ceq nah. Eh eh perasan dak post kali nih takdaaa lagi nak cqita psai Atiqah? :p Huhuhuhu know what? kami still bersama as ADIK ABANG yeyeyeyeyey! Dah 8bulan 19 hari :) Ya Allah aku harap sangat relay kami akan kekal sehingga jannah :* Hehe, inshaallah dugaan yg bakal datang kami bole hadapi dgn baik sekali~ hahak aminnnnn! :) Now atiqah pun dah habeh sekolah, huhuhu syiok jiaaa diaa haha tau belaaa badan laa duduk rumah. Nyenyenyenye act ada bendaaa cewdih sangat nak story. Emm emm bulan 4 nih atiqah kena pie PLKN x( Haaaaaaaaaaaa Allah saja tauu cedih mcm mnaa and one more kami cukup 1year bulan 4 tuh. Maigadd kalau hmpaa mesti mcm nak nanyeh kan kan hahahahaha sama laaaaaa :( Okay mmg takbole buat apaa laa kan, PLKN tuu mmg wajib piee dgn 3bulan pulak kot ataih haih menagih rinduuu day by day laaaa aku hm :( Hahahaha pie elok elok tauuu abg, jaga diri, jaga kesihatan, jaga makan minum tuuu :) Setiap minggu abg kena bagi khabar dkt adik ok. Kalau abg tak bagi........hahahaha ok maybe abg busy :(  Every week adik akan tggu text abg ahahaha hopeee sangat adaaa :) Bila abg dah balik nanti abg jgn berubah tauuu, jgn lupaaa adik. Hari hari adik setia menunggu abg balik hmmm maybe lepas abg balik nnti abg kejaa and lagi double busy huhuhuhuhu satu saja adik mintak sayang, jangan pernah lupa adik, jangan berenti sayang adik :') Heheeee inshaallah adik percayaa abg, adik yakin abg bolee tunaikan apaa adik mintak tuu. Kalau abg nak tauuu, dalam hidup adik hanyaa abg tmpt adik bergantung kasih sayang, hanya abg. Hahak melepaskan, melupakan abg bukan prinsip hidup adik. Takdaa istilah MELUPAKAN or MELEPASKAN. Walaupun now kita jarang bertegoq, text semuaaa tapi abg percayaa laaa tiap tiap hari adik selalu tggu text abg, stalk abg semuaaa :) Perasaan sayang takkan bole berubah kalau hidup kita hari hari masih fikir kan diaa :) Yeah. Adik mmg exam tahun nih tapi adik takdaaa alasan nak abaikan abg ok :) Okay lenguh tgn menaip dah utk kali nih hahahaha btw GOODLUCK TO ALL BATCH 98's inshaallah we can do it! hehe :) Last from me, sayew sayang awk Atiqah bendoi x :*. 

Kisah Lama :)
Friday, November 2 | 7:59 AM | 0 stalker[s]
Hi Assalammualaikum blogger :). Sihat tak? :) Lama jugak tinggal blog ni kan, hehe sorry again because actually I'm really busy with my Twitter awh :) HAHA. Kind awesome there ^^ Hehe. Eh soo now start the story....

Standard 6? Darjah 6? Yes itu umur aku that time :'). Budak candidates UPSR lah kata kan, haha. Muda lagi and still mcm tak matang lagi :p. Haha. 18.5.2010. Yes aku ingat tarikh ni until aku mati. Aku budak darjah 6 selalunya ada kelas tambahan semua lah, and balik around 2.30. As usual, balik semua mama ambil dgn motor and dah selamat sampai rumah. Mama dah masak and adik aku pun dah balik sekolah that time, aku mama and adik makan makan semua then, mama nak ambil kakak pulak dkt SGGS sbb kakak aku study at there lah kan :). Adik aku nak ikut mama bagai, then mama tak bagai sbb hujan kot that time. Haa'a hujan rasanya. Then aku dgn adik pun duduk rumah tgk cita indo pukoi 2 until 3 tuu. HAHA. Aku baring dpn tv. Then, phone rumah berdering. Adik aku angkat and jawab. Aku mls nak bgn jawab. Haha. Adik aku ckp kwn abah yg call. Aku suruh adik aku ckp abah takda rumah, belum balik kerja lagi. Then adik aku mcm confuse. Aku pun segera bgn and dptkan call tuu. 

Aku : Hello?
Pakcik : Helo, kenal number plate motor PBY ****
Aku : Yaa kenal mama saya yg tunggang motor tuu *actually aku tak berapa ingat number plate tapi bila dia kata PBY aku ingat.
Pakcik : Oh ayah ada dirumah?
Aku : takda dia belum balik kerja. kenapa pakcik?
Pakcik : Mama adik excident, kaki dia patah kot.
Aku : *terhempas phone rumah, bdn mcm nak pengsan tapi aku cuba kuat* *airmata laju turun tanpa henti* *aku terdiam*
Pakcik : Adik bole datang hospital sekarang?
Aku : Yayayaya pakcik saya datang sekarang *teresak esak*

Aku : Tok...Mama jatuh motor * Aku tak berani nak ungkap perkataan excident*
Tok : Haaaaaaaaaaaa *terdengar suar kcil teresak esak menangis*
Aku : Hm adik nak call abah sat lepastu adik nakpi hospital.
Tok : Ya Allah *menangis*

Lepas dpt tahu mama excident, adik aku still tak fhm tgk aku menangis. Aku cuba cari number telefon pejabat abah walaupun sebelum ni aku ingat number tuu, tapi bila dah jadi kalut mcm ni, semua lupa. Aku pegi rumah jiran tnya number Penjara. Then org penjara tuu ckp, abah dah nak balik. Hm okay. Aku tggu. Then 2-3 minutes like that aku turun bawah, then abah pun baru balik kerja, aku pun bagitahu abah yg mama excident. Abah mcm shock and kami terus ke hospital.....

'Mama mcm mna, Ya Allah selamatkanlah mama, aku sayang mama :'(. Banyak dosa aku dkt mama Ya Allah' Hati aku tak berhenti doakan mama dlm hati. Hm sampai di hospital aku jumpa Tokwan aku and aku tak lawyer semua dah ada, mama dlm bilik Kes Kecemasan, hm semua org tak bagi masuk dlm tuu sbb kes teruk. Hm aku nak sangat tgk muka mama masa tuu ya allah. Takpala tokwan pun suruh aku balik rumah tok dulu, nnti petang baru datang. Aku berat nak tinggal hospital tuu, kalau bole nak ada di SISI mama masa tuu. 

Petang tuu....aku tok tokwan semua pegi tgk mama. Hm muka mama bengkak. Mama menangis tgk akuu. Dia rasa sedih sbb dia dah takbole nak jaga kami dgn elok nnti. Aku takbole tahan airmata aku dan terus menangis. Hm..'Adik tak kisah semua tuu, asalkan mama sembuh'. Mlm tuu, aku tidur dgn adik aku atas katil mama. Rasa sebak sangat sbb mama takda nak gerak pagi pagi pegi sekolah. Kakak pun sedih saja. Hm start that time, abah gerak kami pagi pagi and aku gosok baju adik aku semua. Start that day jugak budak darjah 6 ni buat semua kerja rumah. Basuh baju, basuh pinggan and all that. Mmg letih sangat sangat sampai tak tertumpu pada pelajaran. Kakak pulak lepas balik sekolah pegi hospital jaga mama. Hm masatuu mmg tak terurus diri sendiri. Tak tahu nak ckp mcm mna. Hanya tggu mama balik saja. Hari hari ganti giliran bila cuti, pagi kakak jaga mama and petang aku pulak pegi jaga mama. Almost 3 bulan or lebih jugak lah sbb kaki mama patah. Kakak nak PMR aku pulak nak UPSR. Mmg kalut sangat that why results aku pun ats pagar saja. Hm takpa aku redha :). Lebihkan setahun lebih baru mama sembuh. Mama kebali puli walaupun mama tak bole nak jln bnyk sangat :). Syukur Ya Allah, aku bersyukur sangat sbb aku tak hilang seorang ibu sebaik dia :'). 

Mulai hari itu, aku rasa takut nak sakitkan hati mama. Walaupun kadang kadang geram tapi aku tak sanggup hilang dia. Dia tetap ibu yg telah mengandungkan aku selama 9bulan. Aku sayang dia, sayang sangat sangat :). Mama...adik sayang mama lebih dari apa apa pun, mama tetap ada utk adik, SAYANG MAMA :*.
Kenangan :')
Tuesday, October 9 | 5:09 AM | 0 stalker[s]
Hii Assalammualaikum :'). Hehe harini rajin pulak nak menaip critaa seorang adik dgn abg angkat yg sgt rapat mcm isi dgn kuku ^^. Hehe. The story begin like this...satu harii tuu aku keluaqqq Queensbay dgn membe-2. Then, Nadya ada ckp dia nak meet someone :'). Someone tuu name dia Abea. Yes abea. Akuu ingat lagi :). Nadya ckp abea niyh suka panggei dia pendek kot, entah lupa dha ;p. Haha. Then bila terdengaq nama tuu, aku rasa mcm "Eh dia niyh bukan ada dlm friendlist fb aku kah? :p". Haha tapi tak besaa tegoqq jadi lagutuuu laaa :'). Then time Nadya dha balik, akuu jln dgn Farihah Ras Dewi and Hidayah. Time piy beli Each A Cup, ternmpk diaa :'D. Tapi aku niyh kan pemaluu so tggu dia senyummm, aku punn senyumm mcm haha entah mcm apa :p. Muwhehehe xD. Aku balik dari QB, aku onl as usual :'). Before that, aku baruu break dgn Ex aku Muhd Hafizzariq Shah tuu :'). Then dia IM akuu. Sembang-2 semuaa dgn diaa. Then hari ke hari until 24April :'). Kami merapuu duaa. Then dia ckp "Kita jadi adik abg sah mau?". Haha aku pun tak pikiaq apa sbb tgh frust, so aku tgk dia pun ikhlas baik sgt, aku trimaa dia abg angkatt akuu. Forsure aku takpenah ada abg angkat before this :/. Hehe entah kenapa :/. Nak tgk chat tuu tak? Nah :'>
Aku start sayangg and takott sgt hilangg diaa :'>. Yes aku mengakuu aku sayangg dia sangattt-2. Diaa mmg pandai sgt bagi org ketawa and happykan org :'). Hehe. Dia text aku pagi ptg siang mlm lepas dia mintak number akuu :'). Nak tgk?
Haha akuu happy gila babi sgt sgt time niyh :'). Aku rasa mcm Allah trunkan dia utk akuu, untuk membahagiakan hidup akuu dan melengkapi hidup akuu :'). Start from tarikh tuu harii tuu, dia text akuu tanpa jemuu ^^. Hewhew. Fone aku dha mcm org couple miaa fone, takpenah berenti dpt text. Ya Allah rasa dihargai sesangat :'). Day by day, dia ada gado dgn girl dia "Diana". Hmm aku rasa bersalah. Diaa mcm entah laaa. Mcm lebihkan aku dari girl dia. Serious rasa bersalah smpai aku nak undur diri :'). Tapi dia tak bagi. Dia ckp dia sayangg akuu :'). Haha yaa aku rasa kasih sayang dia and aku pon sayang dia sangat-2 ;D. Then aku still dok tak habeh frust dgn Ex akuu, kami IM niyh -->
Haha sampai aku nak pindah-2 bagai. Susah sikit nak lupa Ex tuuu. Tapi sejak dia pandai amek hati akuu, rasa sattt sgt akuu lupa Ex akuu tuu ^^. Then sambung dkt girl diaaa tuu :'>. Daian piy cameron apa semuaa, then depa gado. Depaa gado sbb Diana rasa terabai :'). Hmm akuu pon tak brapaa tauu sgt semuaa tuu. Akuu jadi org tgh. Haha. Then then, dia break dgn Diana oneday tuu. Dia text akuu ckp sruh lupaa diaa muaa. Hmm aku bagi semangat. Bagi doronga dkt diaa, so dia takkan so pressure. Hm masa dia text tuu aku tgh mkn, troih tak laluu. Hm dia ckp dia nakpi race, apa nak jadi pon jadi laaa. Aku mmg tak sdp hati tapi syukur alhamdullilah dia tak jadi apa-2 :'). Then aku tak ingat sgt. Yg akuu ingat kami fes meet dia pkai bajuu wrna pink :'). Hehe comel sgt. Actually aku segan. Tapi dkt tingkat panggung wayang QB tuu, masa dok jln, tasha tahan akuu. Haha kami snap pic apa bagai. Then dia amek fone aku dia snap pic diaa :') Aww ahaha :p. Nak tgk fes meet tuu? Niyh -->
Hee nampak? :'D Aumm fes time meet niyh :'). Lolololo comel jiaa diaa kan? Harhar. Then kami text IM mcm biasa, blablablabla. Haha then adaa satuu mlm tuuu dia call akuuu. Diaa ckp nak ucap Goodnite jiaa :'). Nyenyenye aku pulak pemaluu, ya allah punya payah nak angkat call dia. Haha. Tapi serious soraa dia comel gilaaaaaaaaa :'D Wee cukacuka :D haha xD. Tgk IM niyh -->
Haha and this one ---> 

Haha jahatkan? Suka kacauu adik diaa niyh haaa :p. Nyenyenyenye comel jiaaa :'). Hehe. Then akuu besaaa letak DP akuu pic diaa, bnyk jugak ohh xD. Sampai org lain ingat aku couple dgn diaa. Haha act tak pon. Akuu mmg anggp dia seriously mcm abg kandung akuu dha :'). Hmm sayangg sgt <3. Tgk DP akuu :D -->
Banyak kan? Hehe lalala aku sayangg dia sayang sgt-2 lalala :D Haha. Then..diaa ada sruh aku call mlm tuu, diaa kena pkoi that day. Hm k kesian sgt :'(. Depa buat game mlm, nak dkt maghrib, klau siang bole pegi bantu :'). Harhar. Then mlm tuu akuu ada ckp 1.45 aku call diaa :'). Haha then tetidoqq smpai 2.45 :p. Tudiaa laaa xD. hahaa. Dia tnya kenapa lambat call? study pa ka? Haha. aku pon yaa kan jelaa yg aku study ;p. Pdhai tertidoq :'D. Trbgn tidoqq tu tak perasan jam pkoi 2.45 sbb gelap. Haha maluu oiy naseb dia ada kata study muaa :D Hehe xD. Otp semua dgn dia smpai 3 lebih jugak, tnya dia sakit kat mna semua :'). Harhar sayangg sgt dkt diaa :'). 

HMM SORRY :'(. AKU TAKBOLE SAMBUNG SEMUA KENANGAN AKU DGN DIAAA :'(. YA ALLAH, KENAPA DUGAAN AKU SEBERAT YG MUNGKIN? :'((. NADYA HABAQ, ABG NAK BUKAK HATI ABG DKT QILA? HMM AIQMATA JATUH JUGAK TIME TUU :'(. SUMPAH DEMI ALLAH HATI ADIK MMG TAKBOLE TERBUKAK UTK MNA-2 ABG DHA :'). ABG PENAH KATA, HANYA AJAL DAN MAUT DPT PISAHKAN KITA KAN? YES ADIK PEGG JANJI TUU :'). KALAU ABG TERBACA ENTRY NIYH ADIK MINTAK MAAF :'(. ADIK TAK MAKSUD NAK MENAGIH SIMPATI ABG, TAPI ADIK...HARI-2 MENANGIS DKT SEKOLAH TERINGAT SEMUA TENTANG KITA. ADIK TAK SNGKA HANYA SEBB ABG NILAI ADIK DARI LUARAN, HUBUNGAN KITA JADI MCM NIYH TERUS :'(((. DAY BY DAY ADIK TGGU AJAL ADIK. SBB HANYA AJAL YG DPT PISAHKAN KITA. EVERYDAY MLM ADIK MENANGIS TGK TEXT KITA :'(((. MCM MNA LIFE ADIK NAK GO ON MCM NIYH? HMM ABG PELENGKAP HIDUP ADIK TILL JANNAH. BYE ILOVEYOUSOMUCH :'((((((((.







Ya Allah :'(
Sunday, October 7 | 4:35 AM | 0 stalker[s]
Hiii...:'(. Apa jadi Nyna...apa jadi? Ya Allah why jadi seterok niyh. Sampai dia snggup ckp HG AKU dgn Nyna :'(((. How I want to faces all my life? Please tell me how. Nyna dha hilang seorang abg ka? Serious? Abg yg selama niyh Nyna takpenah lupa dgn dia..serious? YES! :'(. Nothing between us, NOTHING...Ohkay. Last week hari isnin 1haribulan 10 until jumaat 5 haribulan 10. Takdak text dari dia, takdak...langsung x). Takpenah-2 dia tak text aku smpai smggu :/. Pelik sgt kenapa dia tak text aku? Hmm entah i don't know :/. One hole week tuu, aku sedih menangis tak happy semua ada. Aku luah dkt kak whanny, kakak yg aku sayang tuu :'). She says, jgn lyn perasaan sgt x). Nntie lagi sedih. So aku tweet benda niyh...wait :')

Nampak? Kalau tak nmpk just tkn pic tuu and see properly :'). Yes aku mengaku aku ada tweet benda niyh. Tapi hg tau ka dlman aku apa aku rasa? Sakit yg...hmm taktau nak bagitau mcm mna :/. Mmg perit sgt. Ya Allah :'(. Then, mlm jumaat tuu aku rasa buntu. Aku text Nadya sruh bgtau hg yg kita END RELAY niyh...Then hg pun ckp thanks sayang hg semua, tcare salam kan? Aku tak rep text tuu. Then hg text lagi. Hg text apa yg aku tweet tuu :'). Hg salahkan aku sbb tuu? That day, masa hg break dgn Ex hg..hg ada update status..tgk status hg happy sajiaa :'). Aku IM hg tnya apa-2 muaa, then hg kata JGN NILAI ORG DARI LUARAN :'). But now? Hg nilai aku dari apa sayangs? Forsure hg nilai aku dari luaran kan? Masa kali ketiga hg text aku, hg mula ckp HG AKU dgn aku :'(. Ya Allah...apa besaq sgt salah aku dkt hg? :'((( besaq sgt ka abg? Hg pun tau kan? Mcm mna aku punya sayang smpai aku snggup pertahankan relay kita yg pernah nak hancuiq terok dlu kan? Sbb apa? sbb AKU SAYANG HG! :'((. Sayang sgt...Hm. Tapi masa last text hg dgn aku. Aku ada ckp iloveyou. But hg bls "iloveyou" dha takdak mkna bagi hg kan? :'((((. Smpainya hati hg. Takpaa aku cuba kuat mlm tuu...aku menangis masa aku mengucap berzikir :'). Aku menangis sepuas-2nya. Ya Allah...apa berat sgt dugaan yg Engkau berikan kepada hambamu ini? Relay kita sampai sini? Sampai sini ka abg? Mcm mna aku nak lalui hidup aku tanpa sparuh nyawa aku? Mcm mna abg? 5bulan12hari :'). Lamanya relay kita. Harhar~~~ Kalau hg nak tau? Aku couple dlu, takpenah lagi aku nak teriak sedih smpai mcm niyh sekali. Hg sorang saja pandai amek hati akuu....:'). Tapi..hm maybe kita bukan ditakdirkan utk adk abg till jannah kan? Harhar~~. Mcm mna aku nak kuat lepas niyh? Hg kata dkt kak whanny sruh jagakan aku? Utk apa? Hg tak sayangs aku dah kan? Buat apa nak sruh org jagakan aku, tgkkan aku. Aku rela hilang ingatn dari aku perlu ingat semua niyh...semua kenangan yg sgt brharga bagi aku..:'). Dari mula kita kenai smpai akhir kita kenai x). Aku ingat lagi hg penah kata "nntie ada lesen nak bwk budak tuu round island"...haha ya allah aku rinduuu semua niyh :'). Rinduuu kita merepek dua x). Rinduuu masa terjumpa dkt kedai yg sama kita beli bajuu x). Rinduuu masa hg suap kek birthday hg dkt akuu x). Yeah aku rinduuu semua sayangg semuaaa! :'(. Kenapa mesti hg satusatunya org yg plg aku sayang? Kenapa? :'(. Now hg dha block aku dkt Fb, means hg mesti benci aku sesangat kan x). Kalau yaa hg benci, takperlu laa hg block aku sbb aku nak sgt stalk fb hg lagi :'(((. Sehari mesti aku nntie stalk fb hg x). but now? Hm aku cuma bole berdoa smoga hg bahagia sayang :'). Aku takkan lupa hg sampai aku MATI! :'). Aku pegang janji aku x). Aku cuba kuat kerana Allah. Bye iloveyouforever :'(.
Hope :)
Monday, September 24 | 7:10 AM | 0 stalker[s]

Guysssssss! :D. I michuuuu yooouuu alls :*. Hihi. Eh wait? :/. Forget something. ASSALAMMUALAIKUM ^_^. Heeheeee xD. How life babe? :'>. Awesome tak? Please say awesome cause Allah always with you alls okay :D. Remember me? Yeayyyyy, I never forget about youu alls laa okay :). Always in my mind ^^ Heheeeeee :D. How is your SPM trial to all Form 5? :). Is it okay? I'm sure you all can get straight A's okay :D Hahaha, *mcm aku pulak yg amek SPM kan* :p. Heheeee. Okay tired with my broken english xD. back to our BAHASA JIWA BANGSA :p. Muwhehehehe. Trial SPM dah tamaat rite? But ada sesetengah sekolah saja lagi yg belum habeh, confirm stress much kan? :/. Like my sister :'<. Hahaa. Kesian jugak tgk dia. Haish, nvm laa okay. Just for this year maaaa :p. Hehe. PMR? Mcm mna pulak? :/. Almost 2 weeks more rite? Study study study okay guys :D. Hahaha xD. UPSR? Over already ^^. Sronoook mcm kera laa nah hampa junior-2 :p. Hehe. Dpt results jgn ternganga pulak naaaah ;p. Muwhehehe. Insyaallah results okayokay miaa :). Okay, done SPM PMR and UPSR :). Now, FINAL EXAM comingg soon! Menghantuiii Zainina Nafizah Binti Zalani --'/. Hahaha xD. Makin exam dekat makin malaih nak buaat revision, asyik onl, tweet, merapuuu haha :D. Apa nak jadi laa Nyna oiy ;p. Hehe. Takpatakpa, sayee akan studyy jugaaak oceeeey! :D Wuhuuuu ^^. Wish me luck k :D. FINAL EXAM 12.10.2012 until 19.12.2012 -.- Lamaa gila baqhaaaangg! Hish, malaihnyaaaaaaa ~ Hahaha. Takboletakbole, masaa depaaan tuh :). Goodluck to youu alls jugak okaaay :D. Do your bestt tauuu. Now nak story sikitt abouttt kawan-2 kamii niyh :D. Hmm, kesiann dkt Ekin :/. Boy dia asyik abaikan diaaa jiaa. Haih, youu must strong okay baby :). I know youu can. Please, wipe your tears :). Aiqmataa hg mahaaai sgt, jgn murahkan dgn lelaki mcm dia. Useless sgt sgt tauuu :). If diaa dah takperluu kan kita, let it be :). Hg bole dptt 10times BETTER than him okay sayaaang :) Akuu akan slaluuuu ada utk hg tauuu :). Ingaaat apa akuu kata, lelaki bnyk sgt dgn kata-2 manis, tapi semuanyaaa PALSU semataa mataa :). Hg takdak dia tapi hg ada KAWAN-2 yg takpenaaah jemuuu layaan hg kan? :). K ingaaat tuu tauu :*. Hmm, now dayah? Why mario sayang? Hahaa xD. Hg dah break kan? Nevermind, kita hidup kerana Allah, dan kita mati pon kerana Allah :). Bukan sbb MANUSIA. Jgn smpai hg buaat benda merapuuu. Akuu tauuu perittt bila kita break kan? Allah dah tentukan everything ^^. If hg ada jodoh, bila hg besaq you still with him baby :). Don't worry. Akuu ada kan sayangg? Aku selaluuu ada utk kawan-2 akuu. Hg bnyk berdosa dgn makpak hg pasai dia kan? Manusia bole buaat everything but at last, hg kena tanggung semua niyh kan? Msti hg rasa menyesaii lwn ckp makpak hg pasaaai lelaki mcm diaa kan? Its okay, semuaa manusiaa buaaat salah. Hmm, jgn menangis sbb dia please? Aku mohon aku mintak. Aiqmataa perempuan bukan utk lelaki janji kata-2 manis mcm tuh okayyy :'>. Dia tak sayangg hg? AKU SAYANGG HG :*. Remember this please :). Akuu takmauu couple, takmauu kasih sayangg sbb bendaaa niyh. Akuu takott, akuu serik, cukuppp apa yg akuu rasaaa :). From now onwards, akuu seraaah dari A smpai Z semuaaa dkt Allah ^^. Akuuu takmauu pikiaqqq semuaa bendaa niyh daaah :). Akuu pon manusiaaa, hidupp mstii kenaa adaa mcm-2 ritee? :>. Akuu anggaaap dugaan Allah bagii akuu and akuuu trimaaa semuaa dgn redhaaa ^^. Alhamdullilah, aku still ada hampaa semuaaa. Hampaa yg takpenaah jemuu layaan kerenah akuu yg mcm childish niyh kan? Hahahaha xD. Thanks much much :*. Akuu sayangg membee-2 akuu k ^^. Please jgn hilang semangaaat sbb JANTAN! Tak gunaaa tau dak. Akuu ada utk hmpaaaaa tauuuuu <3. 

ALLAH always with me <3.