kawaii
John Daughter



The Awesome



Credits

TEMPLATES : Mygurlz
BASECODES:Illy
OWNER : ur name


Helooo 2013~
Saturday, January 12 | 2:31 AM | 0 stalker[s]
Assalammualaikum, helloooo dear my cute handsome followers :* Haaaaa tudiaa baruu nampak muka Nyna dkt blogger nih haaa :) Hahaha quite busy laaaa 2012 tuu and malaih sangat nak update bagai nih. So happy new year, selamat tahun baru gais :D Make tahun nih better better daripada tahun tahun sebelum nih, Inshaallah :) Now dah 15tahun~ hahahaha we are young ok :p Huhuhuhu...yg tak bestnyaaaa I'm the PMR candidates and last batch utk amek PMR hahak xD Ya Allah, mintak sangat soalan agak menyenangkan dan mengikut logik kepala  otak kami amin amin amin :) Selamat kembali ke sekolah yee akak akak, abang, abang, adik adik semuaaaaa~ Lewls so bored. Haih nvm laaaa batch 98 lagi 2more years, kesabaran mesti ada doh! :b 2012 banyak makna bagi aku, sangat banyak beb. Tahun 2012 ni jugak laaa Allah kenalkan aku dgn hamba Allah yg baik ni haaaa eh eh sapaa dia hahaha si Atiqah juah bendoi kiut laaaa :* Hihi. Aku takkan lupaaa tahun 2012 nih, banyak tangisan dugaan senyuman haih mmg mcm mcm laaa kalau nak cqitaa huhuhu. Okay kita mulaaa dgn bismillahirahmanirahim, assalammualaikum 2013 :) First of all, aku bersyukur sangat pada Allah kerana aku masih bernyawa sehingga hari ini, amin amin yarabbilalamin :) Azam aku tahun ni harap sangat NO MORE TEARS yeah ituu salah satu harapan aku~ Aku dah banyak sangat mengalir airmata, Ya Allah kuatkan lah aku hadapi semua bakal dugaanmu tanpa AIRMATA inshaallah aku bole :) Tahun ni tahun aku nak menduduki Peperiksaan ahahaha so I need to do lots of study not lots of cry. Yeah tahun ni mmg kena pulun elok elok, target aku utk PMR 5A pun takpaaa, dah cukup bersyukur sangat :) Doakan ceq nah. Eh eh perasan dak post kali nih takdaaa lagi nak cqita psai Atiqah? :p Huhuhuhu know what? kami still bersama as ADIK ABANG yeyeyeyeyey! Dah 8bulan 19 hari :) Ya Allah aku harap sangat relay kami akan kekal sehingga jannah :* Hehe, inshaallah dugaan yg bakal datang kami bole hadapi dgn baik sekali~ hahak aminnnnn! :) Now atiqah pun dah habeh sekolah, huhuhu syiok jiaaa diaa haha tau belaaa badan laa duduk rumah. Nyenyenyenye act ada bendaaa cewdih sangat nak story. Emm emm bulan 4 nih atiqah kena pie PLKN x( Haaaaaaaaaaaa Allah saja tauu cedih mcm mnaa and one more kami cukup 1year bulan 4 tuh. Maigadd kalau hmpaa mesti mcm nak nanyeh kan kan hahahahaha sama laaaaaa :( Okay mmg takbole buat apaa laa kan, PLKN tuu mmg wajib piee dgn 3bulan pulak kot ataih haih menagih rinduuu day by day laaaa aku hm :( Hahahaha pie elok elok tauuu abg, jaga diri, jaga kesihatan, jaga makan minum tuuu :) Setiap minggu abg kena bagi khabar dkt adik ok. Kalau abg tak bagi........hahahaha ok maybe abg busy :(  Every week adik akan tggu text abg ahahaha hopeee sangat adaaa :) Bila abg dah balik nanti abg jgn berubah tauuu, jgn lupaaa adik. Hari hari adik setia menunggu abg balik hmmm maybe lepas abg balik nnti abg kejaa and lagi double busy huhuhuhuhu satu saja adik mintak sayang, jangan pernah lupa adik, jangan berenti sayang adik :') Heheeee inshaallah adik percayaa abg, adik yakin abg bolee tunaikan apaa adik mintak tuu. Kalau abg nak tauuu, dalam hidup adik hanyaa abg tmpt adik bergantung kasih sayang, hanya abg. Hahak melepaskan, melupakan abg bukan prinsip hidup adik. Takdaa istilah MELUPAKAN or MELEPASKAN. Walaupun now kita jarang bertegoq, text semuaaa tapi abg percayaa laaa tiap tiap hari adik selalu tggu text abg, stalk abg semuaaa :) Perasaan sayang takkan bole berubah kalau hidup kita hari hari masih fikir kan diaa :) Yeah. Adik mmg exam tahun nih tapi adik takdaaa alasan nak abaikan abg ok :) Okay lenguh tgn menaip dah utk kali nih hahahaha btw GOODLUCK TO ALL BATCH 98's inshaallah we can do it! hehe :) Last from me, sayew sayang awk Atiqah bendoi x :*. 


|