kawaii
John Daughter



The Awesome



Credits

TEMPLATES : Mygurlz
BASECODES:Illy
OWNER : ur name


Im back :'D
Saturday, March 16 | 8:56 PM | 0 stalker[s]

Assalammualaikum, helloooooooooooo my followers! x Haha. Me back me back yeyeyeyeyeyeye. Haa lama dak tak tgk tuan blogger nie update blog aiteeeeeeeeeee? Nyenyeenyeeenyeee now Im already in FORM3 yeah *ulang suara* HAHA. Quite busy with my HOMEWORK, KERJA KURSUS, KERJA KAYU and so on. Im a PMR CANDIDATE lalalalalalalala~ Hahahaha serabut kepala oi dgn bermcm-mcm kerja nie. Alahai nak buat mcm mana aite, study is study ok~ Todayyy nak story apa yg terkandung dlm kepala otak and hati sayew hahahaha ok. Jam menunjukkan pukul 11.45 and sayew belum mandi blablabla. Mama papa adik kakak semua takda. Kakak pieee kerja and mama papa adik pieee market. So malas nak mandi. Hahahaha~ K start. Eh awk semua tau tak birthday tuan blogger nie bila ha ha ha? Dah lepaih pun haaaaaaaa :( 17FEBRUARY harituuuu. Alalalala takda apa-apa surprise pung, hmmmmmmmmph takpala dah tua kan so nak surprise prise prise apa lagi kan kan kan kan kan. K mewajuk~ Hahaha. Now dah masuk bulan March and dah pertengahan bulan March pung. So far okay lah dgn FORM3 nie kihkihkih but serious talk stress mmg bnyk sangat sangat sangat sangat :( Taktauuuu nak habaq cena mia raplaaaaaa. I already pass through test1 and it quite hard laaaaa, errr tapi baru ujian1 dah susah payah hmmmph takpaaa akan aku cuba pada Mid-year test :) Results pun quite ok, aku cuma bole dpt 3A ja wey :( Alahai lingkupppp PMR kalau 3A sajaaa :( Herghhhhhh actually semua ok accept sejarah BI and so on lah. Hmmmmmmph kena study smart lah kan kan kan. So wish me luck and doakan sayewwwwwwwwww ok~ Doa doa awk sekalian amat sayew hargai :( Hahahaha. Ok doneeeee. Know what? Now tgh demam becauseeee main netball mia tournament 13March harituuuuu haa. Alahai sebelum main mmg dah demam tapi main jugak lah kan sbb cikguuu harap aku dgn dayah ja. Hahahaha. Sakit kepalaaaaa sangat-sangat but nothing can do. Its okay, tetap menanggg jugak dgn Sg.Nibong tapi kalah dgn Jelutongggggg! -,- Errrr. Dapat pieeee sukuakhir tapi kalah pulak dgn BJ alahai. Apaaaa lagi angkat beg balik laaaaaaaaa. Hahahaha. Tarakpaaa lah next year cikgu nak belatih awai kittt. Disyear belatih 2 minggu ja. So congrats to CGLians, BJ, CLS and Gambirians :) CGL done wellll. Aku sukaaaaaa gila tgk depa main haih pandai betul taktik semua tu muwhehehehe. Apa-apa pung Polo's will do better and better next year ok Polo's~ Done all. Now kawat dgn bola balingggggg pulak. Ya ALLAH mmg aku dah giveeeee up sangat sangat. Baru ja baik demam dah kena dok tgh panaih semua. Hmmmmmmmph demi sukan apa pung takpaaa hahahaha~ Haaaaaaa kakak aku dpt dah surat PLKN kihkihkih dia dpt panggilan ke-2 and dia dpt dkt Sg.Bakap. Kahkahkah. Bapak aku kata dkt sangat oi, awat tak bagi jauh kit. Hahahaha. So 31March nieee dia akan berangkat ke sana~ Lalalala rindu rindu lah dkt adik awk nieee ok :* Hahaha. Hmmmph last story is about Atiqaaaaaaaaah! Haaa syoknyaaaa dia tk dpt panggilan ke-2 so bila 1year relay nnti boleee wish yeyeyeyeye~ Sewonooooooook :D Atiqaaah pung busy ngat skrg dgn putsal diaaaa tak habeh-habeh. Haih. Haa nnti 21March niee amek results ea awk? Kihkihkih. Berdoa bnyk-bnyk nah. InshaAllah dgn izin Allah awk akan dpt straight A's ;D Jgn lupaaaaaaa habaq adik tau sayang! Jgn teyak oh nntieeee hahaha takpaaa SPM mmg menentukan kita dimana tapi kalau kita tak giveeee up InshaAllah masih ada peluang everywhereee ok!~ Eh eh eh, kita dah nak dkt 11bulan kan kan? :D 24March nieee cukup 11bulan woaaaaaaaaa :D Lamanyaaaaaaaaaaa. Hmmpppph selama 11bulan nieee everyday sayew tetap check fon pepagi hopeee ada text dari awk. Hahahaha. Nampak tak yg sayew need awk sampai akhir hayat dear brothaaaaaaa~ Hmmmph sayang awk ngat ngat abg :') Neveeeer leave me, don't ignoreeeee me. You always shineeee my day. Thankyouuuuuuuu and iloveeeeeyousomucccccccccch <3 Eh gais I have oneeee more pwincess hereee~ Lalalalala Alia Ve is my new adopt sister. Haa dia baik sangat always text adik dia niee haaaa hihihihihi. takecareeeeeee tau di aswamaaaaa~ Loveeeeeeeeyou :*. Ok end hereeeeeeee. Stge mama balik dia nntieee bisinggg bagai apa semua. Hahahaha. Dear followers jgn lupaaaa sayew ok. Byeeeeeeeeee takecare. Lots loveeeeee.



|