kawaii
John Daughter



The Awesome



Credits

TEMPLATES : Mygurlz
BASECODES:Illy
OWNER : ur name


Kenangan :')
Tuesday, October 9 | 5:09 AM | 0 stalker[s]
Hii Assalammualaikum :'). Hehe harini rajin pulak nak menaip critaa seorang adik dgn abg angkat yg sgt rapat mcm isi dgn kuku ^^. Hehe. The story begin like this...satu harii tuu aku keluaqqq Queensbay dgn membe-2. Then, Nadya ada ckp dia nak meet someone :'). Someone tuu name dia Abea. Yes abea. Akuu ingat lagi :). Nadya ckp abea niyh suka panggei dia pendek kot, entah lupa dha ;p. Haha. Then bila terdengaq nama tuu, aku rasa mcm "Eh dia niyh bukan ada dlm friendlist fb aku kah? :p". Haha tapi tak besaa tegoqq jadi lagutuuu laaa :'). Then time Nadya dha balik, akuu jln dgn Farihah Ras Dewi and Hidayah. Time piy beli Each A Cup, ternmpk diaa :'D. Tapi aku niyh kan pemaluu so tggu dia senyummm, aku punn senyumm mcm haha entah mcm apa :p. Muwhehehe xD. Aku balik dari QB, aku onl as usual :'). Before that, aku baruu break dgn Ex aku Muhd Hafizzariq Shah tuu :'). Then dia IM akuu. Sembang-2 semuaa dgn diaa. Then hari ke hari until 24April :'). Kami merapuu duaa. Then dia ckp "Kita jadi adik abg sah mau?". Haha aku pun tak pikiaq apa sbb tgh frust, so aku tgk dia pun ikhlas baik sgt, aku trimaa dia abg angkatt akuu. Forsure aku takpenah ada abg angkat before this :/. Hehe entah kenapa :/. Nak tgk chat tuu tak? Nah :'>
Aku start sayangg and takott sgt hilangg diaa :'>. Yes aku mengakuu aku sayangg dia sangattt-2. Diaa mmg pandai sgt bagi org ketawa and happykan org :'). Hehe. Dia text aku pagi ptg siang mlm lepas dia mintak number akuu :'). Nak tgk?
Haha akuu happy gila babi sgt sgt time niyh :'). Aku rasa mcm Allah trunkan dia utk akuu, untuk membahagiakan hidup akuu dan melengkapi hidup akuu :'). Start from tarikh tuu harii tuu, dia text akuu tanpa jemuu ^^. Hewhew. Fone aku dha mcm org couple miaa fone, takpenah berenti dpt text. Ya Allah rasa dihargai sesangat :'). Day by day, dia ada gado dgn girl dia "Diana". Hmm aku rasa bersalah. Diaa mcm entah laaa. Mcm lebihkan aku dari girl dia. Serious rasa bersalah smpai aku nak undur diri :'). Tapi dia tak bagi. Dia ckp dia sayangg akuu :'). Haha yaa aku rasa kasih sayang dia and aku pon sayang dia sangat-2 ;D. Then aku still dok tak habeh frust dgn Ex akuu, kami IM niyh -->
Haha sampai aku nak pindah-2 bagai. Susah sikit nak lupa Ex tuuu. Tapi sejak dia pandai amek hati akuu, rasa sattt sgt akuu lupa Ex akuu tuu ^^. Then sambung dkt girl diaaa tuu :'>. Daian piy cameron apa semuaa, then depa gado. Depaa gado sbb Diana rasa terabai :'). Hmm akuu pon tak brapaa tauu sgt semuaa tuu. Akuu jadi org tgh. Haha. Then then, dia break dgn Diana oneday tuu. Dia text akuu ckp sruh lupaa diaa muaa. Hmm aku bagi semangat. Bagi doronga dkt diaa, so dia takkan so pressure. Hm masa dia text tuu aku tgh mkn, troih tak laluu. Hm dia ckp dia nakpi race, apa nak jadi pon jadi laaa. Aku mmg tak sdp hati tapi syukur alhamdullilah dia tak jadi apa-2 :'). Then aku tak ingat sgt. Yg akuu ingat kami fes meet dia pkai bajuu wrna pink :'). Hehe comel sgt. Actually aku segan. Tapi dkt tingkat panggung wayang QB tuu, masa dok jln, tasha tahan akuu. Haha kami snap pic apa bagai. Then dia amek fone aku dia snap pic diaa :') Aww ahaha :p. Nak tgk fes meet tuu? Niyh -->
Hee nampak? :'D Aumm fes time meet niyh :'). Lolololo comel jiaa diaa kan? Harhar. Then kami text IM mcm biasa, blablablabla. Haha then adaa satuu mlm tuuu dia call akuuu. Diaa ckp nak ucap Goodnite jiaa :'). Nyenyenye aku pulak pemaluu, ya allah punya payah nak angkat call dia. Haha. Tapi serious soraa dia comel gilaaaaaaaaa :'D Wee cukacuka :D haha xD. Tgk IM niyh -->
Haha and this one ---> 

Haha jahatkan? Suka kacauu adik diaa niyh haaa :p. Nyenyenyenye comel jiaaa :'). Hehe. Then akuu besaaa letak DP akuu pic diaa, bnyk jugak ohh xD. Sampai org lain ingat aku couple dgn diaa. Haha act tak pon. Akuu mmg anggp dia seriously mcm abg kandung akuu dha :'). Hmm sayangg sgt <3. Tgk DP akuu :D -->
Banyak kan? Hehe lalala aku sayangg dia sayang sgt-2 lalala :D Haha. Then..diaa ada sruh aku call mlm tuu, diaa kena pkoi that day. Hm k kesian sgt :'(. Depa buat game mlm, nak dkt maghrib, klau siang bole pegi bantu :'). Harhar. Then mlm tuu akuu ada ckp 1.45 aku call diaa :'). Haha then tetidoqq smpai 2.45 :p. Tudiaa laaa xD. hahaa. Dia tnya kenapa lambat call? study pa ka? Haha. aku pon yaa kan jelaa yg aku study ;p. Pdhai tertidoq :'D. Trbgn tidoqq tu tak perasan jam pkoi 2.45 sbb gelap. Haha maluu oiy naseb dia ada kata study muaa :D Hehe xD. Otp semua dgn dia smpai 3 lebih jugak, tnya dia sakit kat mna semua :'). Harhar sayangg sgt dkt diaa :'). 

HMM SORRY :'(. AKU TAKBOLE SAMBUNG SEMUA KENANGAN AKU DGN DIAAA :'(. YA ALLAH, KENAPA DUGAAN AKU SEBERAT YG MUNGKIN? :'((. NADYA HABAQ, ABG NAK BUKAK HATI ABG DKT QILA? HMM AIQMATA JATUH JUGAK TIME TUU :'(. SUMPAH DEMI ALLAH HATI ADIK MMG TAKBOLE TERBUKAK UTK MNA-2 ABG DHA :'). ABG PENAH KATA, HANYA AJAL DAN MAUT DPT PISAHKAN KITA KAN? YES ADIK PEGG JANJI TUU :'). KALAU ABG TERBACA ENTRY NIYH ADIK MINTAK MAAF :'(. ADIK TAK MAKSUD NAK MENAGIH SIMPATI ABG, TAPI ADIK...HARI-2 MENANGIS DKT SEKOLAH TERINGAT SEMUA TENTANG KITA. ADIK TAK SNGKA HANYA SEBB ABG NILAI ADIK DARI LUARAN, HUBUNGAN KITA JADI MCM NIYH TERUS :'(((. DAY BY DAY ADIK TGGU AJAL ADIK. SBB HANYA AJAL YG DPT PISAHKAN KITA. EVERYDAY MLM ADIK MENANGIS TGK TEXT KITA :'(((. MCM MNA LIFE ADIK NAK GO ON MCM NIYH? HMM ABG PELENGKAP HIDUP ADIK TILL JANNAH. BYE ILOVEYOUSOMUCH :'((((((((.








|