kawaii
John Daughter



The Awesome



Credits

TEMPLATES : Mygurlz
BASECODES:Illy
OWNER : ur name


Al-Fatihah :')
Saturday, September 8 | 11:43 PM | 0 stalker[s]
Hi,Assalammualaikum umat islam :'). Lama jugak tak update blog kan? Bukan apa, malaih nak update sbb blog dlu tak cantek :D Ahahahaa. AL FATIHAH utk kakak Syaza Azemi :). Ramai kenai dia, sbb dia mmg bny kenalan dari dlu :'). Dia gebu, dia putih, dia lawa, dia cantik, dia suka serba merah mmg sesuai sgt dgn dia sbb dia putih gebu :'). Hehee. Nyna tak brapa kenai sgt dgn dia, penah meet dia sekali dkt qb and kami main skate sesama dia ajaq Nyna main sekali and paling suka skali tgk dia SENYUM :). Fuh, mmg menawan sesangat :). Kalau sapa-2 kenai dia mmg dia niyh baik laaa :D. Nyna tak brapa rpt sgt sbb dia dah nak SPM, sbb tuh jrg tegoq semua :). Hmm, bgn-2 pagi td, onl guna fone tgk-2 ada org update status dia dah TIADA, TIADA DI MUKA BUMI :/. Masyaallah, sgguh tak percaya. Tapi bila tgk news feed, hmm benda kenyataan :'). Ya Allah, kau ampunilah dosadosa arwah yg arwah pernah buat dia muka bumi ini ya allah :(. Hmm, terasa jugak dgn kehilangan dia sbb pernah rapat dgn arwah :'). Lama sgt tak jumpa dia, terlalu lama. Adik maafkan segala silap salah akak, even akak takpernah buat silap dgn adik :'). Insyaallah, dgn berkat doa semua org, akak akan tenang disana :). Hmm, bagi sapa-2 yg kak syaza penah buat silap, tolong maafkan arwah, biaq arwah tenang disana :). Utk family arwah, semoga sabaq menghadapi ujian Allah yg berat niyh :). Nyna tak dpt nak tgk muka arwah buat kali terakhir sbb rumah arwah jauh dan takdak transport. Nyna hanya bole sedekahkan Al-Fatihah dan bnyk-2 berdoa utk arwah :). Hmm, bila tgk balik gambaq arwah masa xcident mmg terok sgt. Arwah xcident dgn lori dan keta :'/. Lori langgaq arwah kalau tak silap. Hmm, Allah dah tentukan semua tentang kita. Jln hidup kita. Kita hanya mmapu redha dan rela dgn semua takdir Allah :). Adik ikhlas pemergian akak. Insyaallah, tiba 1 hari adik akan pergi melawat kubuq akak :'). Semoga tenang di alam sana. Sekali lagi AL FATIHAH.

|