kawaii
John Daughter



The Awesome



Credits

TEMPLATES : Mygurlz
BASECODES:Illy
OWNER : ur name


Happy tak happy :D
Tuesday, September 11 | 10:32 PM | 0 stalker[s]
Hi awak awak awak dan awak :D Assalammualaikum semua umat islam :'). Hahaha xD. Gelak jiaa Nyna tau :p. Okayokay, hampa sehat dak? :). Final exam dah tak lama kan? Trial SPM mcm mna? Okay tak? :D Haha. Bnyk tanyaaa betoi Nyna niyh :p. Hihi. Laaa niyh musim demam kott, hujan tak berhenti :/. Haaa, Nyna demam actually :<. Err, sakit kepala, sakit dada, sakit semua laaa :(. Haha, meluat betoi -.-. Nyna pi hos besar niyh depa nak tahan wad, so Nyna takmau hmm better dok rumah laa :D Syok sikit :*. Hihi. Membe  Nyna kataa, Nyna demam rindu :p. Wuuu, rindu sapa laaa Nyna weeei ;p. Haha, kalau tak bgtau pon hampa tau kot :D K dah, biaq la sapa-2 pon cuma nak tggu baik demam dan baik segala-2 penyakit niy muaa :(. Hehe. Final exam bulan 10 mggu kedua :/. Tapi aku dok takpi sch muaaa, alaaa tension tension! :(. Err. Dah laa, hope aku bole cepat catch up apa ckgu ajaq laa kan :D. Hihi. Insyaallah ^^. Yg dah nak final exam tuh, GOODLUCK junior senior :*. Hope get good results :). Hehe. 

So, now cuma ank story pasai sorang budak omei sepet niyh :D. Dia baik sgt dgn Nyna :). Dia slalu dengaq luahan Nyna, and Nyna pon slalu dengaq luahan dia :). Hehe. Nak tau dak sapa? Haaa, tggu sat :D Jeng Jeng Jeng............
Omeeei dak diaa :D? Weeewiiitt :*. Haha, dia form 3 dah :). Tapi dia slalu ada masa utk Nynaaaaa :'). Hihi, nak tau nama dia? Nama dia Sara :). Hehe, harituu mlm ahad Nyna takbole tidoq oh :/. taktauu pasaipa :(. Nyna pon dok merapu ataih katil then tergerak hati nak text Sara niyh :D Nyna text dia, then dia balas oh xD. Masa tuh dah pkoi 1 lebih :/. Hehe, even dia nak PMR dia tetap layan Nyna :). Hmm, terharuunyaaa :*. Text dgn dia unti 3.55 kott :'/. Almost 4 pagi kan? :D Ya Allah, thanks much Sara :'). Lepas luah semua, baru tenang sikit dan bole tidoq ^^. Pagi-2 nak bgn pi sch mmg liatttt gila :/. Hahaha, tapi Nyna pi jugak oh :D Hehe. Nyna takkan lupa jasa Sara okay :D Thank Youuuuu sgt sgt sayanggg ^^. kalau org lain mana nak snggup dha, nak text smpai 4 pagi lagi-2 yg calon PMR and SPM tuh :). Tapi Sara niyh lain, dia baik sgt ^^. Heeeeeeee, nntie kita jmpa k Sara :>. Lama tak meet, rinduu gila :(. Hmm, after PMR k :*. Nynaaa save pic niyh laa dlm fone Nyna :D. Hehe :). Eh? Iloveyouuuu bini pitriii ;p. Hope kekal dgn dia tauuu :*. Nyna doakan :D

Okay done ^^. Now critaa pasai someone yg terpisah agak-2 2 bulan jugak laaa :/ tau dak sapa? haha, kami terpisah sbb dia takmau Nyna amek tau pasai diaa :/. Hmm, agak-2 sapa? :D Jeng Jeng Jeng......
Haaaaaaaaaaaaa, dia niyh laa :D Kakak WHANNY DE II or NORSHAZWANI RIZAL :*. Hihi. Act, Nynaa sayang dia sgt sgt oh xD. Tapi kami terpisah lamaa sgt tuh yg jadi agak lain dan kekok :/. Hmm, comeeei kan dia? :D Nynaa save pic niyh laa dlm fone Nyna :*. Hihi. Kak? Promise me after this jgn tggai adik alone dah kkkkkkk :(. Even kalau kita tak rapt pon, please jgn anggap adik ignore akak or what, adik just taknak ganggu PMR akak :). Hehe, tapi skg kita dah okay kan :D Dah dok merapu dkt twitter :D. Hihi. Lama tak meeeeet akak kan? :( Hmm, after PMR tauuuuuuuuuuuuu <3. Promise me! Hihi. Nntie adik nak merapuuu dgn akak :D Hahahaha xD. Eh? Now akak single kan? Hmm hope akak dpt bersama dgn amyroll gemok tuh :p. Hampa dua sweeeett sgt k :). Adik doakan hampa couple tauuu <3. Jgn terlaluu pikiaq org smpai perasaan kita terabai tau kak :'). Hehe. Apa-2 pon hope couple balik dgn amyroll gemok tuh ;p. Iloveyou kakak :*

Okay done :D hahaha, now Nyna yg segala sakit punyaa dok ada dkt budak niyh :D Hampa doakan dia sembuh tauuuu :D. Hahaha xD. Skg dia dah lain :D Dia lebih sukaa simpan segala-2nya dlm hati diaa :'). Dia kata "hanya Allah yg tahuuu apa isi hati dia". Hehe, better like that, drpd kita dok luah kan dkt blog, habeh semua baca :p. hahaha, okay end with this pic :*. Bye. Iloveyouuuuu blogger <3.



|