kawaii
John Daughter



The Awesome



Credits

TEMPLATES : Mygurlz
BASECODES:Illy
OWNER : ur name


Rayaaaaaaaaaa :D.
Monday, August 13 | 9:24 AM | 0 stalker[s]
Haiii, Assalammualaikummm ^^v. Hewhew, seeee? Ramadhan dah nak pegi :(. K i will miss you soo much Ramadhan :(. Harhar. And and tibalaa Syawal datang kembali <3. Hihihi, semua pakatpakat sebok dgn umah laa, baju raya laa, balik kampung laa :D. Mestiii happening gilaa kan :). K akuu cumaa nak ckp untungglaaa :D. Raya tahun niy hampa happy :). Hmmhmmhmm ^^v. Waitwait, ada lagi nak ckp :D. Jaga diri tauuu, jaga keselamatan masa balik kampung tuh ^^v. Hewhew :D. Bak kaat org, INGAT ORG YG TERSAYANG <3. Harhar :). Tapi tapi? Dok usha newsfeed nak raya niy semua pakat sedih, tak happening semua kenapa wehh? Alalalalala, raya mestilaa kena happy sikitt :*. Cheer up babe :D. Setahun sekali laa kan xD. Hihi. Ada jugak yg tnya Nyna raya mana tahun niy? Baju raya warna apa? Hihi. And bnyk lagilaaa :/. Hihi. Nyna raya PENANG kay :D. Baju raya? Warna pink pagi raya ^^v. awwaww <3.   Hahaha xD. K hampa pulak? Raya mna weeei? Bajuu raya what colour? Bila raya maii laa umah nahh :D Weewiiittt ^^V. Harhar. And and aku still tak dpt jwb soalan niy, hmm. NYNA? KENAPA RAYA TAHUN NIY NAMPAK MCM TAK HAPPENING JIAA? :/. Harhar, idk guys :/. Mls nak cqitaaa :). Err, taktauuu laa kenapaa :3. Hahahah. Tapi makin Nyna takmai bgtau, makin ramai yg tnyaa :3. Choiiiiii. Hahahaha. Hmm, depa paksa masuk ospital ohh :/. Sbb ahh entah laaaa :/. Errr. Serious ckp, Nyna stress sgt sgt :(. Dgn nak raya semua, dgn Nyna still sakid hati jugak pasai diaa tuh :'/. Hmmm, kalau bole taknak dah masuk-2 ospital bagai. Biaqlaaa, apa nak jadi, let it be. Ajal maut tgn Allah kan :). Hewhew. Depa paksa jugak sbb takod lagi terok. Dah 2 kali Nyna batuk keluaq *****. Hahaa. That's why laa terpaksa dok masuk jugak :/. Errrr, beban baqhangg weh ~. Hmm, kdg-2 mls nak tunjuk sedih bagai depan hampaa :). Ckuplaa apa hampa tau psai akuu kan :D. Akuu just mintak, biaqlaa lepaih RAYA PERTAMA :(. Akuu mrayuuu weh :(. Lepaih raya pertama, aku redha :). Akuu nak jumpa saudara mara akuu yg jauhjauh tuh ^^v. Nak mintak maaf semua. Then, hampa bole laa nak paksa aku muaa :/. Hmm, Nyna pikiaq kdg-2 tuh trasaa hati sgt dktt org yg Nyna sayangg buat Nyna ceniii :/. Hmm, dahlaaa Nyna niy tak sekuatt mana pon. Harhar. Alalalala, biaqlaa kay. Life hampa, hak hampa, sapa kami nak tentukan rite? ^^v. Hmm, takmauuu laa raya dgn bajuuu hijauuu nntie weehh :/. Tak syioklaaaaa. Harhar. Dalaaaaa, tired laa cqitaa about this :/. Ckup laaa apa yg akuu rasaa and akuu tauuu. Hmm. Nyna dgn diaa dah baik KOD :/. Haaa, baik dah :). Mcm-2 tuh jiaa. Hati niy bukan mainan, bole erase niy, itu semua kan :). Still sakid, tersgt laa sakid :). Hmm, abaikan :D. Justt, akuu nak SPM diaaa okay :). Future dia MOST IMPORTANT bagi aku beb ^^v. Kalauu dia fail aku salahkan diri aku, sure aku salah diri akuu sbb abaikan diaa :/. Hmm. Jgn dok kata tak penting sgt kay. Tu saja yg kitaa adaaa, ingat sama nah sayanggg. Even bencii mana pon akuu katt diaa, akuu akan tetap caring pasai diaa, and pasai future diaa :). Kalau diaa fail means sbb aku laa kan, tuh aku takmauuuu k sayangg :). Relay kita skg? Sbgai apa? Hmm, entah ah. Even kalau lepaih niy kita tak rapat dah, kami redha. Kami maafkan semua salah hampa dah ^^v. K ckup k. Rayaa elokelok nahhh ^^v. Sorry kalauu nnti tak bgtauu sumething pasai kami. Kami takmauuu ganggu SPM hampaaa k yayanggg :). Fokus SPM after rayaaaa :D. Promise me k? Ingat, kamii meluat mcm mna pon katt hampa, sayangg kami kat hampa tetap ada k <3. K selamat hari rayaaaaaaaaaaa ;). Hihi. Dpt duett raya bnyk-2 bagi kami sgt nahhh :p. Kbye. Assalammualaikum sayangg <3.

|