kawaii
John Daughter



The Awesome



Credits

TEMPLATES : Mygurlz
BASECODES:Illy
OWNER : ur name


Aku confuse :'/.
Sunday, August 12 | 4:54 AM | 0 stalker[s]
Assalammualaikum :> haiiii ^^v. Semua pakattt tnya kenapa dgn Nyna? Hang mcm tak sronok jiaaa :'/. Harhar, sapa kataa tk sronok, sgt happening kay :'). Bufday ekin actually. So, aku keluaqq laa dah diaa ajak :). Hmm, akuu keluaqq niy akuu takpenah sngkaaa pon akan jadii smpaii mcm niy :'/. Dah 2 kodd akuu keluaqq, sakittt hatiii mcm niy laaaa, tapi niy lagi worst. Harhar. Sapaa tak sakitt hatii, ushaa org yg kita sayangg jln pegg tgn bagaii, bajuu sama, seluaqq sama :)? Maii bgtauuu maii sapaaa tak sakitt hatiii. Kalauu jadi bukan depan mataa akuu, tak keysah weh. Tapii seriously depan mata akuu ^^v. Even ekin, azie muaa pon nampak :'). Hahaha, eleklaaa kan. Bulann posaa. Lagipunn aku sapaa laa sgt dlm hidup hg! Stakattt nak bagiii hg happy jiaa kan? K takpaaa laa aku redha :'). Hmm, kenapa hg perluu buat depan mataa aku wey? Buatt laaa blakangg akuu, kan senangg aku taktauuuu. Bilaa aku kataa mcm niy mcm tuh hg kataa hg jahatt semuaa. Pdhaiii dak pun kalauu hg tak layan. Hmm, smlm sbb bufdayy ekin miaa psai jiaaa aku tggu smpaii ke mlm. Kalauu dak, mmg nak blah balik dah :). Hahaha, malangg gilaa kan hari akuuu. Takpaalaa, Allah yg tetap kan :). Akuu kan, kalauu bole jln dgn hg pon, akuu takdak mauu pegg tgn semuaa. Hg tauu psaipa? Aku PIKIAQ GIRL HG SAMAAA :). Diaa pun adaa hatii. Apaa perasaan diaa kalau tauuu BOY DIA DOK PEGG TGN DGN ADEK ANGKAT DIA? Adek angkat jiaa pon kan. So, aku kiraaa pikiaq jugaklaaa perasaan org. Haha, ckupp laa aku sabaqqqq smlm. Oneday ignore aku mcm tuh :). K akuu robott jadian. Harhar. Taktauuu nak ckp weyyy. Hatiii niy terlukaaaaa gila babi ohhh :). Kiraaa terok dahlaaa. Sokaylaaa, who cares rite? Pagi td hg text akuu kataa nak tggai aku semua? Akuu cubaaa tabah diri ingatt Allah. Hmm, then akuu kecewaaa dan lagi kecewaa tgk hg dgn detuuu bilaa hg bgtauuu hg......hmmm. Hg tau dak? Hg piy manaa semuaa aku amek tauu. Hg overnitee muaa hati aku takpenah senanggg. Akuu ckupp jagaa weyy. Bukan nak kongkong, tapiii hg nak SPM, jgn rosakkan mcm tuh jiaa. Masa depan hg pentingg sayangg. Hmm, tapii apaa bolee buatt, hg dah TAK SENGAJA kan? Then, td ptg hg kataa jgn ckp psai tggai muaa kan? Harhar, tipuu laa aku ckpp kalauu aku nak tggai hg. Tapi hg tak rasaa apa aku rasaa :'(. Sakitttt weyyy. Ekin tgk ponnn sakitt hatiii, habeh aku niy? Tlg jgn buatt akuu mcm robottt :'(. Akuuu lagii sakitt weyyy. Akuuu batuk terok smlm, smpaii balik berdarah-2. Takdak sapaa pikiaq. Sokaylaaa, akuu kan alone :'>. Hahaha, hg kataa aku nak balik nak sruh jumpaa hg semua. Then, hg dgn depaa muaa takkan aku nak buatt mukaa tak maluuu, piy kataa sbb nak balik jiaa. Tlg laaa, akuu tak mcm tuh. Akuu tak segedik tuh pon, don't worry :). Skg akuu pun dah tahap kritikal, harhar. Harap bole rayaa laaa :'/. Lepaih rayaa pertama pun jadi laaa kan :). Hg tak jhatt, tapii hg sukaaa buat hati keringg depan org :). Sokaylaaa, skg ND dah dptt apaa yg diaa mauu. Hg jagaa laa diaa elokelok nahh ^^v. Diaa kan adek hg jugakk :'). Maybe, diaa bole bagi yg terbaik lagi utk hg. Aku tak layak :'). Akuu sure hg bolee hidup tanpaa aku :'). tapi aku nak hg tau satuu. Dlm hati aku takdak sapa bole ganti org sebaik hg sayanggg. TAKDAK SAPA KAY :). Sehappy aku mcm mnaa pon, akuuu takbolee sehappy dluu dahh. Akuu sayanggg hg gilaaaa weyyy. Allah sajaa tauuuu. Tapi takdir tak menyebelahi kitaa :'(. Aku teqiak terok, terok sgttt. Dgn keadaan aku mcm niy, Kiraaa redha jelaaa. Hg pon happy dh kan skg? Jgn lepas diaana tauu, diaa sayangg hampaa <3. Hope kekal laa kay :'). Hmm, aku rinduuuu kenangan kita slamaa 3 bulan 18 hariii :'(. Ya Allah, akuu terpaksaaa trimaa demii org sekeliling hg :'(. Hmm, aku cubaa undur diri :'(. Assalammualaikum sayangg :'(. 


|