kawaii
John Daughter



The Awesome



Credits

TEMPLATES : Mygurlz
BASECODES:Illy
OWNER : ur name


Sakittt :'(
Monday, June 18 | 12:11 AM | 0 stalker[s]

Haiii and Assalammualaikum semua ^^. Sehat ? Kalau sakitt mkn ubatt tauu , hee :') . Emm , harini story apa pulak ? Sedih sedih sedih ~ kan ? hehe . Mungkin dugaan untuk Nyna pada tahun 2012 niey kodd :) . Nyna terima dan insyaallah akan hadapi dgn sabaq :') . Hmm . Nyna... hmm sakittt :'( . Sakitt dktt dada . Selaluu sgtt . Ya Allah , apa salah Nyna :( ? Smlm keluaq prangin dgn Nadya and Abangg tersayanggg :') . Nyna sanggup redah prangin semata-2 nak jumpa abgg sbb rinduu cipan dhh dktt dy :') . Hmm . Sebelum pegi prangin and hari-2 before tuh mmg mcm tak sihatt . Asyik peningg , meloya semua lha . Alahaii . Piy prangin tuh jln pun dh tak betul dgn batuk-2 semua . Hmm . Ya Allah , sumpa takutt sgtt-2 :'( . Tapi mungkin takdir Nyna , kalau Nyna pergi dlu kan ? :') . Ajal mautt di tgn Allah . Hmm . Abangg ? Hihi . Setiap entry mestii ada mia abgg :') . Haha . Abgg jia yg adek bole sayangg , adek pun taktauu kenapa :') . Hihi . Adek takmauuu beban abgg , sbb tuh adek selaluu tutup fon , takmauu abgg tau yg adek sakitt :') . Biaq adek sorangg yg rasa . Hmm . Tapi kdg-2 adek stress sampaii adek buatt benda merapuu , herhh . Haha . Entah lha abgg . Adek tak lama kodd :') . Adek cuba nak jauh darii abgg sbb adek nak abgg cari pengganti adek nntie :') . Hihi . Kalau adek ckp mcm niey dktt abgg mestii abg kata adek merapuu . Haha . Reality abgg . Hmm . Abg tau tak ? Setiap kali adek jumpa abg then , masa nak balik mesti muka adek mcm nak nangeh . Haha . Adek takmauuu berpisah dgn abgg kalauu bole :') . hmm . Adek penatt dgn hidupp adek kdg-2 . Mcm-2 adek rasa . Bencii jugak kdg-2 . Haha . Smlm jumpa abgg mmg syiok gilagila babun :D . Hehee . Adek mintak maaf kalau ada buatt abgg sedih :') . Hmm . Adek kdg-2 menangis kalau rinduu abgg :') . I don't know why , maybe sbb adek sayangg abg sgtt-2 :') . Hmm . Abgg ad ckpp psaii org yg rapatt dgn abgg tuh kan ? Heheee . Lepas abgg ckp tuh troih keluaq aiqmataa . Haha . Kay adek mmg hmm entah :'/ . Hihi . Sokay lha abg rapatt dgn sapa pun , itu hak abgg :') . hihi . Adek tak sure adek bole lalui lagi brapa bulan mcm niey . Hmm . Sampaii abgg habeh SPM . Ohmaiii ~ . Teruk adek nntie . Haha . Tapi itu semua masa dpn abgg , adek kena jugak kan ? :') . Hmm . Bila abg tak text adek , pegi sch jiaa muka adek lain mcm , and membe-2 adek nntie maii dktt adek tnya " Wehhh , dy tak text hg ka?" . Haha . Depa semua dh kenaii adek :') . Hihi . Adek mmg mcm tuh . Haha . Hmm . Dha lha adek bnyk-2 nntie adek menangis jia . Haha . Hmm . I just want you to know that i love youu soo much sayanggg :* . Hmm kbye . Assalammualaikum .

|