kawaii
John Daughter



The Awesome



Credits

TEMPLATES : Mygurlz
BASECODES:Illy
OWNER : ur name


I Don't Know
Friday, June 15 | 5:14 AM | 0 stalker[s]
Haiii and Assalammualaikum semua :) . Heheeee . Harini cerita apa lagi nie Nyna ? Sedih lagi ? Hari-2 baca blog Nyna bole keluaq aiqmata aihh *~* . Hihi . Sorry you alls :) . Maybe takdir dan dugaan Allah kepada Nyna kan kan ? Wuuuuu k terima :) . Sebenarnya fes-2 sekali Nyna nak habaq yang Nyna sayangg dan rinduu gila sawan dktt abangg Nyna niey :) . Hihi . Okay the story start like this , haritu Nyna stalk-2 FB org , tertgk FB tasha :) . Then , tgk-2 ada Shyra hantaq kat wall tasha , mcm niey --> ` Tolong jaga abea tiau tasha :') bagi dia fokus belajaq . Kami sygs dia :') jaga dia nah , pesan kat dia . *jaga adek dia yg lain omey-II :') thanks . Bye :* . Woaaaaaaaaaaa , mmg terasaaaa ayatt lastt dia tuh :') . Alahaiii , abangg gado lagie dgn Shyra ? Hmm , sumpa adek rasa serba salah tahap maximum dha . Haha . Sejak adek hadir dlm hidup abgg , ramaii org yg mcm taksukaa or entah lhaa . Hmm . Sorry abgg . Adek tak maksud pun nak ungkitt semua niey , tapii serious ckp , ramaii yg dengki :') . Hmm . abgg ramaii orgg yg sayanggg , tapi adek kenaii abgg :') . Abgg susah nak sayangg orgg kan ? Hmm , abgg cuba okay :'> . Cuba sayangg orgg lain yg sayangg abgg tuh ^^. Hmm . Shyra ? Nyna mintak maaf sgtt-2 :'( . Nyna tak maksud pun nak rampas hak Shyra , orgg yg lebih lama dgn Shyra . Sumpa ckp tak maksud pun nak rampas dia . Hmm . Sepatutnya dlu kalau Nyna tau yg Shyra rapatt dgn dy , mestiii Nyna tak terima jadi adek angkatt dia :') . Biaq lha dia happy dgn orgg yg lama dgn dia :) . Hmm . Abea sayangg Shyra lebih dari Nyna , percaya lha . Dy sayangg Shyra sgtt-2 :) . Hmm . Nyna takmauu tgk hubungan hampa hancuiq sbb Nyna . Nyna tauuu , Nyna dptt rasaa semua yg berlaku niey sbb Nyna kan ? :') . Shyra kurangg kasih sayangg dari Abea kan ? Nyna tak mintak pun Abea sayangg Nyna yg Nyna nak Abea tau , Nyna sayangg dia lebih dari nyawa Nyna :') . Sejak dia hadir dlm hidup Nyna , semuanya berubah :'> . Nyna dptt rasa kasih sayangg dari orgg lain :') . Hmm . Nyna janji , Nyna akan cuba getback hampa okay :') . Hmm abgg ? Dlm hati adek tak terdetik pun nak tinggai abgg :'( . TAK PERNAH LANGSUNG . Adek sayangg abgg mcm nyawa adek . Hmm . Tapi lepas niey maybe adek akan jauh dari abgg . Hmm . Adek akan bersama abgg sampaii abgg SPM , after that , adek harap abgg berbaik dgn Shyra okay :') . Adek tinggai abgg tak bermaksud adek tak sayangg abgg sebaliknya sbb adek sayangg abgg sgtt-2 :') . Ramaiii orgg ckp abgg sayangg adek ? Hmm adek hargaiii , adek seronok dgr :') . Skg ramaiii yg dengki dgn adek . Sokay , adek kena mcm mana pun takpaa , asalkan depa happy :') . Abgg ? Jaga diri elok-2 tau dktt asrama :') . Jaga makan minum , jaga kesihatan . Jgn asyik belajaq lupa semua habeh :') . Ya Allah , sedihnyaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa ~ . Haha . Adek cuba terima semua niey :') . Hmm , lastly NYNA KATRINA SAYANG ABEA EVANS :* . Kbye . *aiqmata jatuh . Assalammualaikum . 


|