kawaii
John Daughter



The Awesome



Credits

TEMPLATES : Mygurlz
BASECODES:Illy
OWNER : ur name


Aku tak patut wujud :')
Thursday, May 3 | 3:56 AM | 0 stalker[s]

Assalammualaikum and heyyy semuaaa :'> . Humm , tajuk Nyna sedihh lagie kan ? Dlm blog Nyna semuaa cerita sedih jiaaaa :') . Nyna kenapa skgg ? Humm , ramaii yg tnyaa mcm nieyy :'( . Ya Allah , kenapa Engkau menduga aku dgn dugaan yg sangat sangat berat :'( . Aku lemah dan tak mampu nak hadapi semua niey :'( . Aku mmg tak patut dilahirkan dlm dunia niey kan ? Aku hanya bwk malang jiaa katt orgg :') . Sakett tak terkataa hati niey :'( . Siapa boleh faham aku ? Humm . Mula-2 Ex , aku dh try lupaa dan lupaa dia tapi still takboleh :'( . Kenapa awk msty hadir dlm hidup saya yg serba tak sempurna niey ? Nak lupaaa awk mcm nak daki gunung yg tinggi sgtt :'( Susahh sgtt awk , tapi awk tak pernah tauu kan :') Awk dh ada org baruu :') Saya takbole kata apaa :'> . tapi yg pasti saya dh tak snggup nak hadapi niey awk :'( . Awk tk rasa , awk taktahuu :'( . Humm . Lepas satu , satu datangg dlm hidup akuu :'( . Abgg angkatt ? Ya Allah , sakettt sgtt bila Ex girl dy tulis status mcm tuee :'( . Aku tak pernah nak tulis mcm tue . Kenapa dy tulis mcm tue ? Kalau dy masih sayang abg aku tue , couple jiaa balek :'( . Aku lepaskan dia dgn hg :'( . Tapi hg tetap nak kata dktt aku kan ? Hati aku dh cukupp-2 sakett dgn benda niey :'( . Allah uji aku bnyk sgtt :'( . Aku sampai dh separuh-2 jiaaa :'( . Humm , kalau hg sayangg dktt abg aku lagi , aku akan cubaa satukan hampaa :'( . Akuu takmauu sakett dahh :'( sakett hilangg seorangg abg mcm dy , mmg sakett sgtt :'( Sangatt sangatt :'( . takdak abgg sebaik dia . Tapi dh Ex dy tak berhenti ckp mcm tue . Akuu takmauu tanggung dh :'( . tapi aku sayangg abgg aku , sayangg sgt sgt :'( . tanpa dia disisi aku , aku taktauu arah tuju akuu :'( . Tapi kenapa kena ada orgg yg tak fhm mcm Ex dia ? Pedihh sgtt :'( . Akuu mintak maaf , mungkin sbb aku hampa break :'( . Humm , aku mmg tak layak kan ? Akuu pulak skg sakett and tak sehatt :') . Akuu mintak satu jiaaaa , aku harap hampaa couple balik 1 hari nnti bila akuu dh takdak :') . Aku mintak maaf sbb dh hancuqkan relay hampaa :'( . Humm , salah aku kan ? Takpaa , salah aku jiaa okayy :') . Akuu dh cubaa sedaya upaya tahan sabaq akuu :'( . Pedihhhhhhh sgtt :'( . Kenapa orgg msti buatt aku mcm niey ? Akuu jahatt sgtt kaaaa ? Sampaii takdak sapa puns yg reti hargaii aku kan :'( . Aku mintak Allah ambil jiaa nyawa akuu :'( . Penatt aku hadapi life nieyy :'( . Hampa tak rasa , hampa taktauu nak describe mcm manaa :'( . Aku cubaa jugak hadapi niey semuaa :'( . Tapi serious ckp aku tak kuatt dh :') . Sampai masa , aku pie mcm tue jiaaa :') . Humm :') . Assalammualaikum .

|