kawaii
John Daughter



The Awesome



Credits

TEMPLATES : Mygurlz
BASECODES:Illy
OWNER : ur name


Awk terlalu baik untuk saya :')
Friday, May 18 | 12:54 AM | 0 stalker[s]
 
Haii guys :') . Assalammualaikum <3 . Lama jugak tak update niey kan ? Alahai , tgh exam niey :') . Hee ^^. Kenapa niey Nyna ? Blog Nyna takdak cerita seronok-2 kan ? Sedih jiaa , hum :'/ . "AWK TERLALU BAIK UNTUK SAYA" . Sapa awk tuh Nyna ? Okay , sebenarnya awk tuh abg angkat Nyna :') . Abg angkatt yg paling caring , baik , loving , semua ada :'> . Sumpah ckp , dia baik sesangat :') . Tarikh 24.4.2012 . Abg ingat lagi tak ? Tarikh kita berangkat-2 sebgai ADEK dan ABANG :') . Allah saja tau mcm mna hati ada punya seronok bila ada abg mcm niey :') . Adek rasa dihargai sgt ^^. Abg text adek hari-2 tanpa jemu :') . Tak lepas wish Morning dan Nites kan ? Ya Allah , adek rasa dunia niey adek punya saja :') . Abg text adek mcm-2 kita cerita kan ? Mmg syokk sgtt dptt abg mcm dia :') . Tapi semuanya berakhir bila adek mula rasa perubahan abg yg betoy-2 ketara . Ya Allah , dlm hati ada berharap , Jangan sesekali abg tinggai adek . Hum . Adek mengaku , bnyk kali adek menangis bila ingat benda niey . Hum . Dulu , masa abg break dgn Ex abg (Diana) , abg lemah kan ? Adek cuba bagi semangat dkt abg . Seriously , risau sgt-2 dkt abg . Then , bila semua dh redaa , abg ckp dkt adek "JANGAN TINGGAI ABG TAU :')" . Dlm hati adek , seronok sgt . Adek mmg takkan tinggaikan abg :') Percaya lha abg . Hum , tgk text niey , text masa abg break tuh .

Abang ingat lagi text niey ? Adek takpenah padam semua text kita :') . Hum , sumpah demi Allah , adek takkan pernah sesekali tinggai abg :') . Tapi sejak semenjak niey , kita dh jarang text , dh makin jauh kan ? Allah saja tau mcm mna hati adek punya terasa , tapi adek diam jiaa , adek takmau ganggu abg :') . Mungkin abg tgh happy-2 kan ? Text-2 abg pun skg dh tak mcm dlu . Abg mcm terpaksa jia text dgn adek kan ? Sbb tuh adek tak text abg . Hum , Kenapa abg ? Kenapa kita makin jauh ? Abg penah ckp dkt adek , abg bukan senang nak sayangg org tapi bila abg dh sayangg , abg akan tetap sayangg dia :') . Tapi semuanya kosong . Abg bukan tak dpt bahagia kan adek tapi perubahan abg dh bnyk . Adek terasa sgt dgn perubahan tuh . Hum . Adek tk mungkin dpt cari abg lain sebaik abg :') . Ya Allah , adek dh sakett sgtt :'( . Hum . Adek harap abg bahagia lepas niey tanpa adek . Tapi adek takkan pernah happy dh lepas niey . Abg pun dh ada org baru kan ? Tapi adek taktau sapa . Takpaa , asalkan abg bahagia :') . Adek tak sngka semua niey akan berlaku , sekejap jiaa masa nk pisahkan kita kan ? Ya Allah , melupakan org yg kita sayangg susah sgtt . Perittt sesangatt . Tak sampai sebulan kita adek abg lagi kan ? Tapi takpalah , bukan jodoh kita sebgai adek abg maybe :') . Adek harap abg lupakan jia adek okay . Abg cari adek yg lebih caring , lebih baik dari me okay . Insyaallah , abg akan jumpa nnty . Tapi adek takkan pernah cari pengganti abg . Biaq lha adek habehkan sisa hidup adek mcm niey . Thanks sbb pernah hadir dlm hidup adek , adek hargai sesangatt :') . Tanpa abg , adek taktau adek mcm mna . Humm :'( . Abg jangan sedih-2 dh tau , ramaii sgt yg sayangg abgg :') . Adek akan selalu doakan abg :') . K stop here , takboleh nak continue dh :'( . Kbye . Assalammualaikum .


|