kawaii
John Daughter



The Awesome



Credits

TEMPLATES : Mygurlz
BASECODES:Illy
OWNER : ur name


Lupakan akuu :')
Sunday, April 29 | 7:32 AM | 0 stalker[s]
Assalammualaikum :'( . Hmm , Ya Allah :'( . Ramaii tnyaa "Kenapa niey Nyna ?" . Akuu just jawab "Nothingg :')" . Menangis tanpa henti :') . Aku hanya insan biasa yang ada hati dan perasaan :'( . Tapi kenapa semua org buatt mcm aku tak wujud ? Ya Allah , sakitt yg amatt peritt yangg dah tak snggup akuu tanggungg :'( . Akuu rasa hidupp aku tak lamaa :') . Biarlah aku pegi dgn tenangg :') . Abangg ? Yeaa , aku mula ada abgg yang baikk sangatt pada 25.4.2012 :') . Dia baik sesangat , dia amik berat pasai aku :') . Aku sayang dia sesangatt , maybe sbb aku takdak abgg :') So , bila dy tak bls text aku kekadangg tue aku nanges :'( . Aku takutt dia lupaa or tinggal akuu :'( . Abgg , jgn penah tinggai adek tau :') . Abgg penah text adek yg abgg takkan pernah tinggal adek kan :') . Adek harap abgg buktikan kata-2 abg tuee :') . Tapi , mungkin 1 hari nnti , adek yang akan tinggal abg kan :'( . Nnti mungkin angg puns akan dptt text dari adek untuk lupakan adek :'( . Adek taknak abg sedihh bila adek takdak nnty :'( . Abg move on tauu :') . Jgn sedih-2 . Adek sentiasa sayangg abgg mcm abgg kandungg adekk :') . Ex ? Ya Allah , kalau pikiaq psaii tue aku taktauu nak kataa apaa :'( . Awk adaa hantaq msj , mintak maaf kan :') . Awk takdak salah , saya maafkan awk lama dha :') . Bila saya rinduu awk , saya nanges :'( . Hmm , mungkin awk dh tak rindu saya kan , dah tak sayang saya kan :') . takpaa awk , saya fhm :') . saya harap awk lupakan saya :'( . Saya taknak lama dalam bumi niey dh :'( . Takdak sapa apperciate saya :'( . sakett sangatt , sangatt sangatt sakett . Tapi sapa yang tahu kan :'( . Hmm . Kakak Puteri ? Kakak adek harapp kakak kuatt dlm hadapi cabaran hidup :'( . Jgn jadi mcm adek :'( . Adek tak kuat sesangattt :'( . Allah tak bagi adek , kekuatan mcm akk :'( . Mungkin 1 hari nnti akk puns akn dptt text dari adekk :') . Adekk nak suruhh semuaa orgg yg ada kaitan dgn adekk lupakann adek :'( . Adek taknak adaa orgg sedihh bila adekk takdak nnti :'( Hmm , tapi ingatlah kakak , adek sayangg kakak sampai mati :'( . Atyn ? Weh , aku mintak maaf :'( . Aku harapp hg maafkan akuu . Aku nak hg lupakan aku :'( . Aku takmauu hg sedih-2 dh tauu :') . Life must go on okayy :') . Cuba hidup tanpa aku :') . Aku tauu hg boleh :') . Aku doakan hg dpt kwn yg lebeyh baik dari aku :') Aku doakan hg berjaya dlm hidup hgg :') . Aku menangis baca text yg aku hantaq dktt hg , airmata trun berderaii-2 tanpa hentii :'( . Akuu sayangg hg sampaii matii :'( . Tapi aku terpaksaa lepaskan hgg , sbb aku takmauu hg sedihh bila aku takdak nnti :') . Belajar hidupp tanpaa aku okayy :')

Hidayah ? Hg kwn dunia akhirat aku :'( . Ssh aku nak jauh dari hg weh :'( Hari-2 katt sekolahh aku dduk tepii hg kann :') . Ya Allah , aku tak kuat nak lepaskan hgg :'( . Aku ada hantaq text dktt hg suruhh lupakann aku kann :'( Tapii hg kata hg nanges dptt text mcm tuee :'( . Weh , takdak kwn sebaik hg dlm duniaa niey :'( Kita dh kwn sejak dari darjah 1 kan :') . Aku sayangg hg mcm adek akuu :') . Aku akan cuba jauhkan diri darii hgg weh :'( . Aku mintak maaf :'( . Akuu harap hg berjaya dlm hidupp hg :') Jgn sedih-2 tauu :') . Sayangg hgg :'( . Akuu menangis dptt text darii hg masa hg gado dgn boyy hgg :'( 
Jgn pernahh ckpp mcm niey lagi wehh ! Jangann ! Akuu tak snggup tgk hg pegii dluu darii akuu :'( Biaq akuu blah dluu darii hgg :'( Airmata aku trun mcm air terjun masaa nieyy :'( Ya Allah , jgn amek dia dari akuu :'( . Hmm , aku harapp hg bahagia lepass nieyy :') Jgn sedihh sbb lelaki tauu :') . Akuu dh tak kuatt mcm dluu :'( Aku lemahh sgtt :'( Kerjaa aku kiraa nanges jiaaa :'( .
To all yangg ada kaitan dgn akuu : Hampaa lupakan aku dan move on dlm life hampaaa :') Akuu doakan hampaa berjaya dlm apaa yang hampaa impikan :') . Mmg ssh nak lepasskan orgg yangg aku sayangg semuaa nieyy , tapi aku terpaksaaaa :'( . Aku mintak maaf :'( Belajaq hidupp tanpaa aku okayy :') Tapii ingatt lahh 1 , AKU SAYANG HAMPA SAMPAI AKHIR NAFAS AKU :') . Lupakann aku okayy :') . Kbye . Assalammualaikum :")


|