kawaii
John Daughter



The Awesome



Credits

TEMPLATES : Mygurlz
BASECODES:Illy
OWNER : ur name


Hebatnya awak :")
Thursday, April 19 | 6:59 AM | 0 stalker[s]


Heyy and Assalammualaikum semuaa ^^ . Hm , Nyna sedihh lagi ? Haih , sebenarnya Nyna couple padaa 20.3 is Selasa ritee ? Hm , kami kwn dkt FB tapi tak brapaaa rapatt kan awk :) . Then , lepasss break dgn Bad , Nyna mmg dh adaa twitter then , tgh tension dktt FB , Nyna bukak twitter :) . Mmg sedihh sgt-2 masaaaa tue , and betul-2 perlukan someone buatt Nyna senyumm balik :) . Masaaa tue awk pons tgh on twitter kan ? Saya dh lupaa , awk atau pons saya yangg tegur awk dluu kan :) . Hm , then kita tweet-2 , awk yg keluaq perkataan BIE dlu kan :> Saya ingat lagi :) tapi masaa tue saya tgh sedihh tak habeh lagi , saya anggp awk cuma JOKE :) . Then , awk bhsa kan diri awk BIE lagi , saya pons mulaa bhsa kan diri saya BBY :) . Masaa tue mmg saya tak ingatt apa selain ingatt nak happykan hati yg sedihh teramat tue :) . Hm , then awk ckp awk nak lamar saya and so on :'/ . Saya kekok dan saya takut dipermainkan lagi :'/. Tapi saya cuba terimaa awk sbb saya tgk awk mcm baik jha :) . Lepasss 2 minggu mcm tuee , perangaii awk lain sgtt :( . Awk dh mulaaa berubah :'/ . Bila saya tnya "awk tak ingat ka dkt EX awk ?" . Then , awk jwb "Perlu ka nak ingat smua tue ?" . Hm , saya still percayaa awk masaa tue :) . Then , makin lama makin berubah :'/ . tweet-2 awk pons dh mcm bukan utk sayaa tapi utk someone else :( . Then , masaa hari selasa 10.4.2012 , awk mcm dh boringg dgn saya :( Kita dh tak tweet masa tue kan :( Awk mmg dh berubah :'/ . Hm , kita dh mulaa jarak kan diri :'/. Bila saya tweet awk , awk balasss 10 minit kemudian :( Ya Allah , sakit hati sayaa :( Awk balass pons mcm 50%-50% jha kan :( . Allah saja tau hati saya mcm mana masa tue , saya takot hilang awk sgt-2 :( . Then , 11.4.2012 :( Saya keluaq dgn family pegi Komta :) . Saya berharap sgt ada text dari awk walaupons lebeyh kurg 1 hari kita tak tweet . Tapi apakan daya hanya text niey yg keluaq dari kaca phone saya :( Lemah kaki saya nak berjalan masa tue . Muka saya dh lain mcm masa tue :( Nothing to display dah :( . Saya anggap saya dh mati masa tue :( 
Ya Allah :'/ . Satu ucapan saja yang terkeluaq dari mulut saya masa tue :( . Saya tak pernah sampai mcm niey . Tapi awk HEBAT :) . Awk org pertama yg berani buat saya sedaq semua niey :( Awk ....... :( . Ya Allah , pedih tak terkataa masa niey . Awk ckp kita bole jadi kwn kan ? Tapi sebenarnya saya tak mampu sbb saya tahu awk msty ada org lain :( . Dan org tue saya kenal :) . Lepas kita break , hari khamis saya tak pegi sekolah dan saya betul-2 takdak semangat sgt-2 :( Bila saya tnya awk ada org lain ka ? Awk ckp awk takmau sapa-2 pons kan ? Tapi.......... awk dah adaa skgg :) . Kita dh break lebeyh kurang 8 hari dh kan ? Tapi awk tau tak ? Saya tak berhenti menangis sbb awk :( Ex-2 saya yangg lain 2-3 hari saya dh lupaaaa mcm tue jha . Tapi awk tak :'/ . Saya pons tak pasti kenapa :( . Saya dh cubaa sedaya upaya tapi saya gagal :( . Awk menghilangkan diri 2 hari lebeyh mcm tue kan ? Saya risauu tak terkataa , hm . Then , hari isnin 16.4.2012 saya pergi kem :) . Saya pegi takbole bwk handset :(. Saya berharap dan harapan saya tinggi yang awk akan text saya :) . Mlm dkt kem , saya tido dgn kaka nadya dan dayah :) . kaka nadyaa cerita psai EX dia dkt kami :( . Ya Allah , serta merta ingatan saya terus dktt awk :( . Hm . Esokk , hari selesa saya dh balek :) . Saya punya harapan tinggi yg awk text saya :) . Balek-2 check handset , hancuq tak terkata ............. :( Tanpa 1 text pons dari awk :( . Saya terus bukak PC :) . Bukak PC dgn harapan ada tweet dari awk :) . Tapi .............. nothing , kosongg mcm tue saja :( . Ya Allah , saya rasa entah lha :'/ . Hm . Saya dpt msg awk tyme kita lepass break 4 hari centuu kott , saya lupaa dhh . Msg nieyy :)
Saya tak rasaa apa-2 pons . Walaupons saya happy tapi haty saya tak :'/ Hm , saya mmg rinduu awk sgt-2 tapi tk mungkin saya nak bgtau awk kan :) . Hm , mmg perit sgt :'/ . Saya hanya mampu senyum tapi tak ikhlas :( . Hm , saya tak mampu nak buat apaa saya hanya mampu menangiss :( . Ya Allah :'/ . Sblum awk send msg niey , mlm tue saya pegi mkn dgn family then pegi tepi laut :( Saya hayati air laut tue then , saya jeritt nama awk kuat-2 :( Saya menangiss sepuass hati :( Maybe bagi awk niey mcm BUAT TEROK kan :( . tapi awk tak rasaa , awk tahuu ! . Ya Allah :'/ . Hm , then saya tgk prof twitter awk :( Awk dh ada crush dan saya kenai crush awk :) . Saya tak sggup sgt-2 masaa tue , saya doa mcm-2 dktt diri saya :( . Sungguh saya tak pernah rasaa mcm niey :( Saya cuma mintak dlm hati awk HAPPY EVER AFTER :) . Hm , then lepass beberapaa hari saya bukk twitter awk , terbambang background awk , gambarr crush awk :( . Ya Allah , tiba-2 airmata saya jatuh tgk gambar tue :( . Hm , entah lha awk :'/. Saya cuba buangg semuaa tue jauh-2 tapi saya tak mampuu ............. :( , Hm . Saya ingatt awk sepanjangg masaa , saya rinduu text awkk mlm-2 mcm nieyy :( . tapi tak mungkinnnnnnnnnn kannnnnn :( .
Rinduuuuuuuuuunyaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa :( Tapi niey semuaa bukan milik saya dah :) . Hm , awk mungkin bole kata mcm-2 dkt saya tapi saya tak mintak cuma saya harap awk rasaa jugak benda niey 1 hari nnty , awk akan tauu mcm mana saya meranaa dktt sini :( . Hm . Awk mmg baik , awk pandai jaga hati org . Tapi mungkin awk bukan utk saya :( Saya akn cubaa terimaa kenyataan tue secaraa perlahan :'/ . Ramaii sruh saya sabaq . tapi saya tak reti dgn perasaan saya sendri mcm nk lempaq jauh-2 dlm lautt :( Hm . Awk last for all , saya harapp awk happy selaluu , tak perluu dh fikir saya kan , nnty crush awk marah :) . Hm , jaga diri :) . Blajar elok-2 lepas niey , saya harap awk berjayaa dlm hidupp awk dan dapatt apaa yg awk hasratkan :) . 

Awk : Jagaaa diri tauuu , Jaga makan minum awk :) . Jangan main-2 sgt . Awk kena study kan lepas niey utk KLMU tue :) . Hargai org yg awk sayangg :) . Last , saya sayangg awk sbgai sapa-2 pons tapi bukan sbgai kekasih hati lagi :) .
Scha Fynas : Fynasssssss :) . Fynas baik sgt :) . Nyna tak tipuu :) Fynas mmg baik :) . Hm , fynas jaga dia tauu :D . Hargai org yg sayangg Fynas :) . Dia tak pernah lagi sayangg smpai mcm tue . Selagi ada dia , sayangg lha dy sepenuh hati Fynas tau :D . Hope korangg happy selaluu :D Jgn gado-2 sgtt , nnty bendaa kecik jady besaq kan :) . Nyna serahkan semuaaa kepada Fynas . Now your turn :") . Nyna dh takdak hak :) .
Saya akan pergi jauhhhhhhhhh dari sini utk lupaaaa kan semuaaa tentangg DIA :) . Maybe sakit tak terkataaaa tapii , itu kenyataan :) . Tempat Brau Hidup Baru kan :> . Insyaallah :) . And one more thingg , saya anggap awk lelaky last dlm hidupp serbaa tak sempurnaa saya nieyy :) . Lpass nieyy takdak lagi couple . tapy hanyaaa kwn and crush :") . Saya lepassskan awk smpaii sinii sajaaaaaaa :( . Assalammualaikum :)


|