kawaii
John Daughter



The Awesome



Credits

TEMPLATES : Mygurlz
BASECODES:Illy
OWNER : ur name


19.3.2012
Thursday, March 22 | 6:39 AM | 0 stalker[s]
Hmm , assalammualaikum and heyyy semuaaaa :") . 19.3.2012 ? Tarikh ap Nyna ? Hmm , tarikh yg amat peritt :") Cukupp sebulan 1 harii akuu dgn hg sayangg tapyy jodoh tak menyebelahi kita kan :> . Sokayy sayangg , aku fhm . Maybe kita tak serasi , kita tak sehaluan . Aku redha dgn apa yg terjadi . Aku buat keputusan tanpa pengetahuan hg kan sayangg ? Nak tauu kenapaa ? Akuu ada tanyaa hg seharii sblum kita break , mlm tho . Aku tnya dah bacaa dahh blogg aku psayy EX hg . Then , hg mrah-2 . Nakk tauu dy ckpp apaa . Wait ;") Hereeeeeee you are ;>
Seeeeee ? Dah lahh , 2-3 menjakk kamyy tak bertegurr sapa , tgk-2 orgg sruhh bcaa jha , dy ckpp ceniii . Hmm , luruh haty aku saat ini . Tapyy aku sabar tanpa ada seorangg pons tahuu . Esokk , ialah isnin . Aku piee sch , aku critaa dktt membe rapatt aku , HIDAYAH . Dy pons kata , baek hampaa break saja . Hmm , akuu takdak pilihan lain , salah satu sbbnyaa . EX hg still sayangg hg and dy akan teros berusaha nak dptt kan hg walaupons dy tauu hg tak sayangg dy lagi . Hariix2 kalauu EX hg onl dy msty nnty check FB aku , aku tauu :") EX dy is Ecah . Korangg kenal kan ? Hmm , isnin lepaihh balek sch , aku onl FB aku . Aku chat dgn kak angkatt aku semuaa and aku tak sedihh lagi tyme tho . Aku rasaa ini mmg jln terbaek kita , iaitu BREAK . Hmm , aku tros buatt single tanpaa hg tauu sbb hg sch ptg :") . Akuu yakin aku bole hadapinyaa . Tapyy segalaanyaa musnah lepass hg balek sch , hg update status yg amatt menyedihkan . Akuu tak snggup nak tinggai hg , itu perkataan yg keluaq dary mulutt akuu . Hmm , tapyy ap bole buatt . Hg pons redha aku pisah dgn hg kan . So , aku ttp tabah . Aku bukak twitter aku , aku tweet dgn sorangg lelaki yg aku kenal ;> . Dy mmg dah buatt aku tersnyum and aku masa tho ad bnyk hw , aku bole buatt semuaa hw akuu . Selalunyaa kalauu baru lepas break aku tak berdaya nak buatt ap . Hmm , thanks dah buatt Nyna happy :> . Esokk hari selasa , aku pie sch as usual :> . Ada sikitt rasaa sedihh di situu :") . Akuu teruss snyum tanpaa ada orgg tauu haty akuu mcm mna ;") . Aku balek sch , aku tros bukk FB ak , aku search nama EX girl hg . Tgk-2 dy dah remove aku . Haihhh , dy penahh ckpp yg dy takkan remove aku kan ? Tapyy hanyaa sekadar ckpp . Takpaa lahh , akuu sabarr jha . Aku update status yg EX hg ckpp tak serupaa bikin . Akuu mmg baraa tyme tho dahh lahh tak habehh-2 dok update psayy Boy orgg . Err -.- . Geramm mmg ada lah kan , akuu insan biasaa . Then , aku bukk lagy prof EX hg , tgk-2 dy update . Hmm , sapaa ada tempatt akuu mmg pedihh bisaa semuaa rsaa , nak tau dy udpatee ap . Jups ;") 
Nampakkkkkkk ? Itu link FB aku . Aku update status psayy dy takdak pulak aku nak maki . tapyy dy ? BETINA SIAL . Korangg kalauu EX girl , boyy korangg ckpp cenii ap korangg rasaa ? Mstyy korangg balass balekk kan ? :> . tapyy tak akuu :") . Akuu tak balass ap ponss . Yangg aku balss ini . Tgk tauuu ;") 
Nampakkkkkkkkk ? Aku tak balss dgn maki pons . Hmm , Betina Sial ? Ohh , mmg pedih sesangatt ayat tho . Tapyy biaqq Allah bals saja okayy ;") Aku still sabarr lagyy ;") . Aku update mcm niehh EX  hg tak puas haty jugakk kodd . dy hantaq cenii . wait k :")
EX hg hantaq dktt membe aku sruhh smpayy kan bendaa niehh . Hmm , at least akuu kdgg-2 smbhyangg jugakk wlaupons tak ckupp , alhamdullilah . aku cubaa tunaikan jugak kan :") Hmm , ttup auratt ? sekurangg-2nyaa aku tak pkayy mcm hg Ecah oiyy . Keluaq pkayy gaun smuaa , akuu ttup bawah smuaa . Cumaa akuu tidak bertudungg :") . Hormat IbuBapa ? Maii nak tnyaa makbapak akuu lahh k , akuu hormatt ke tak :") Anak Dato ? Mmg nak tergelak gilaagilaagilaa babun sungguh . Apaa kena mengena Anak Dato dgn BAIK ? haha . Hg nak jha form 3 tapyy otak ada takmauu gunaa . Alohaii , akuu betoyy-2 kesiann sgtt aihh . Hahaha , kalauu ank nelayan smuaa jahatt-2 lahh , anak orgg miskin jahatt-2 lahh . haha . Lawakknyaaa . sempoyy lahh sayangg . Hgg punyaa BM mmg terbaek :D Hahaha , that's why aku ckpp . Kalauu nak kata katt orgg ask yourself first babyy ;") Hgg dhh ckupp semuaa tho ? Then , baruu maii kataa katt akuu k sayangg . Akuu dahh tak berharapp dahh dktt SWEETHEART dunia akhiratt hg tho . iaitu Muhammad Akbar nieh . Akuu dahh takmauu dahh . Akuu ada alasan yg kukuh k Bad . Akuu bukan takmauu hg sbb aku tak sayangg tapyy ada sbb tertentuu :") Aku harapp mmg jodoh hampaa duaa dahh lahh . Aku malaihh nak ckp bnyk-2 , hatyy dahh retak luruh hancuiq hampeh semuaa dahh . Allah saja tauu :") Akuu nak mulaakan hidupp baruu dgn orgg baruu . Kisah lama ? Kitaa ttup buku k :") Thanks bad jaga aku slama niehh aku hargai semuaanyaa ;") . Akuu bebaskan hgg mulaii harini ;D . Kbye :") Assalammualaikum :")



|