kawaii
John Daughter



The Awesome



Credits

TEMPLATES : Mygurlz
BASECODES:Illy
OWNER : ur name


Strong Nyna :")
Monday, March 19 | 3:07 AM | 0 stalker[s]
Guyss ;") . Be strong Nyna ! You can do it :D . Kata Kata semangatt dary diri akuu sndrii :D Hmm , tapyy Nyna tak sekuatt tho :< . Nyna hanyaa insan biasa yangg slalu lemah . Haihhhhhh , penatt mcm niehh hariiix2 . Nyn sayangg DIA sangatt-2 tapyy dahh ada org ketigaa , Nyna rasaa bersalah . Nyna malaih nak gadogado bagaiii , baek Nynaa mengalah jha k :") . Nyna dah tak kuatt nak teruskan hubungan niehh . Mungkin dah ditakdirkan kita tak bersama kan sayangg . Sokayy , Insyaallag Nyna bole hadapi semua nie dgn tenang wlaupons haty niehh tak sapa yangg tahu :") . Smlm aku tnya hg , dah bacaa ka belumm blog akuuu . Hg marahmarah kan ? Hg ckpp hg banyak masalah semuaa . Okay , Nyna faham . K takpaa . Nyna pons ada masalah tapy Nyna tak penah marah hg sbb masalah Nyna kan ? Tak penah  lepass marah katt hg sbb masalah Nyna kan ? Tapy hg ? K takpalah Nyna maafkan semuaaa , wlaupons salah tho takdak kenaa mengenaa dgn Nyna kan :> . Chill babes ;D . Td dktt sekolahh , Nyna bukk cincin tho satt sbb takott cheguu nampak , masaa rehatt Nyna pergyy buatt tugass sebagaii prefect kan :> . Tempattt tugas Nyna tho sunyii sgtt , Nynaa mulaa engatt hg . Nynaa ambil cincin yangg hg bagy dlm pokett Nynaa . Nynaa genggam eratt sgtsgt . Nynaa rasaa mcm Nynaa peluk hg sayangg . Tapyy itu tak mungkin kan ? Imposibble sgtsgt sbb kita mmg tak serasi bersamaa . Hmm :'/ . Takk sanggupp cmniehh hariix2 . Nynaa rasaa mcm Nynaa niehh single takdak Boy sbb dahh brapaa harii kitaa tak text , wall or chat kan . Hmm , sokayy lahh . Apaa bolee buatt kann :> . Hmm , Nynaa tgk pic dkttt wall Ecah yangg hg adaa tulis "Takdak pengganti sehebat hg(Ecah)" . kannnnn ? Adaa kann ? Please , bila hg dahh ckpp cmniehh jangan benciii orgg yg kitaa penahh sayangg atauu luahkan katakata maniss . Please , jangan . Ecah dah okay dgn hg sayangg . Nynaa harapp hampaa duaa bersatuu balek k :") . Nynaa takpaa , Insyaallah okayy . Hmm , about cincin tho . Nynaa bagy masaa kitaa last meet nnty k :> . Nynaa harapp cincin niehh akan tersarungg di jarii Ecah lepas niehh . Biaq angan-angan Ecah jadyy kenyataan k :> . Nynaa tauu hg sayangg Ecah lagy kan bie . Sayangilah Ecah , jangan sesekali abaikan dy k sayanggg . Tolongg buatt semuaa niehh demii Nynaa . Pleasee , Nynaa harapp sgtt . Skg , Nynaa dahh buatt keputusan yangg Nynaa akan lepaskan hg Muhammad Akbar . Nyna akan lepaskan hgg bukann sbb tak sayangg tapy terlampauu sayangg and perasaan serba salah yangg tebal sgt . Nyna harapp Bad bahagia dgn Ecah k :> . Nynaa nak single utk cari ketenangan yangg tak penah Nyna jumpaa :> . Tapyyy dgn putusnya hubungan kita niehh Allah saja tauu mcm mnaa peritt haty nak menanggungg tapy Nynaa cubaa asalkan Bad happy dgn orgg tersayangg k :") . Last for all , Iloveyousomuch sayangg . Dluu kita janjy takkan sama sama tinggai kan ? Tapyy Nyna mintak maaf sgt-2 , mungkin kita takdak jodoh dan tak serasi . Hopefully you happy sayangg :> Assalammualaikum . 

|