kawaii
John Daughter



The Awesome



Credits

TEMPLATES : Mygurlz
BASECODES:Illy
OWNER : ur name


I'm okay :)
Thursday, August 2 | 4:27 AM | 0 stalker[s]
Hiii, Assalammualaikum :D. Morning, Afternoon, Evening and Nites :'). Haha. Seeeee? I'm smiling :). I'm okay laaaaaa ^^v. Sorry, gelapp sikitt pic niy :/. Pic lamaaa dkt Gurney. Hihihi. K act, hari slasaa tuh akuu pegi sch :D. Hahaha. Entah mcm mnaaa, haqi isnin mlm tuh around 2-3 pagi akuuu terjagaaa. Then, aku kataalaa aku nak piy sch, beside that mmg aku adaaa exam utk form 2 :'). So, aku pegi jelaaaa. Tapi late sikit laaa, dlm pkoy 8 centuuu :). Serious, syok dpt tgk sch :D. Hahaha. Then, lepas buat exam 30 minutes mcm tuh, i'm faint again :/. Herrr. Mmg taksukaaaa sgt kalau pengsan dgn sch ~. Haha. Tapi nak buatt mcm mna kan? Hmm, depa bwk pegi GH sajaaa pon. Then, GH tak ckupp bekalannn mamapapa pon hantaqq laaa dkt ospital akuu dkt Kedah nuhh :'). Piyypiyy, akuu mmg tak sedaqqq apa pon laaaa :/. Then, hmmm. Akuuu dengaqq doktor talk dgn mama akuuuuu :'/. Hmm, aku mintak sgt, jgnlaaaa merebak smpaii ke..... :'/. Hmmm. Sometimes, aku menangis gilaagilaa pasaii bendaaa niy. Bendaa dah lamaaa sgt :'(. Hmmm. Since aku 3 tahun kod. Now, i already 14teen. Dah brapaa tahun dah. Hmm, nvm laaaa takdir utk akuuuu ^^v. Dahdah laaaa sedihsedih niy. Hahaha. Now, aku cumaaa rasaa nak habehkan sisa hidupp aku dgn orangorang yg akuuuu sayanggg niy haaaaaa :D. sapaa laaa agaknyaaa? hahaha, sapaasapaa jelaaa *.*. Maybe hidupp aku bolee lamaa dan bolee singkattt :'). Akuu start tauuu bendaa niy masaa aku demam then piy ospital, fes time piy ospital depaa X-Ray aku. Hahaha. Lepaih X-Ray tuh laaaa, baru tauuu bendaa tuh still adaaa :'/. Hmmm, patuttlaaaa sblum niy akuu batuk takpenahnyaa nak elok. Alalalala, even kalauuu aku takdak dlm mukabumi niy ponnn, life mestii kenaaa troihkan :'). Semuaaa yg hidup pasti merasaa matiii rite? Hmm, cumaaa cepat atauu late sajaaa :'). Sometimes, akuu cubaaa utk lupaaa pasaii benda niy. Akuuu takmauuu ingat langsungg pasaii apaa yg aku sakittt laa apa laaa semuaaa. Tapi? Bendaa jadii dkt diqi aku sndrii, ofcos aku tauuu jugak kan ^^. Biaqlaaaaaa, herrr. Hahaha. Kadangg-2 aku refused nak piy ospital sbb aku takmauuu dok sana :(. Aku taksukaaaaaaaaa! Biaqqlaaaa, aku sakittt katt umah niy. Hmm, tapi mamapapa mna yg nak tgk ank diaa troih laguniy kan? K laa k laaa. Hmm. Act, benda niy aku sndriii susah nak believe :'). SUSAH SANGAT! Tapi? semuanyaa reality. Bilaa aku bgn, k alhamdullilah aku masih bernyawa :'). Ramaiii yg tak percayaa and taktauuu psaii cqitaaa niy kan? Pasai percayaaa tuh, hmm bendaaa KENYATAAN! Dalaaaaa, aku dah tak laqattt nak go on go on mcm niy. Serious, i'm tired :'(. Hmm, aku pon tak perluuu simpatii hampaaa, masa aku laguniii baruuu hampaa nak text aku semuaa kakak aku habaqqq ~. Yg slaluuu dok text aku tuh takpaaa laaa kan, niy yg tetibaaa dok maii hantaqq. Akuuu okay laaaa, takperluu simpatii pon. Hmmmm! Akuuu mintak maaf laaaa, kacauuuu hampaa yg nak exam SPM or PMR tuh. Hampaa dok risauuu pasaii aku semuaaa. Hampaa fokus laa okay. STOP pikiaq pasaiii akuu laaaaaa kay. Akuuu tak pentinggg pon. Masaa depan hampaa tuh penting lagiii :'). Jgn sbb akuuu hampaa gagal dlm hidupp hampaaa :/. Aku takmauuuuuuuu! Faham? K good ^^v. Now, akuuuuu OKAY :'). Hmmmmmm bye :). Imissyouuuuuuu panda :'(. 




|