kawaii
John Daughter



The Awesome



Credits

TEMPLATES : Mygurlz
BASECODES:Illy
OWNER : ur name


2 months :)
Tuesday, June 26 | 3:58 AM | 0 stalker[s]
Haiiii and Assalammualaikum :'> . Makin hari , hubungan kami mcm nak sampai ke penghujung :') . Kenapa jadi mcm niey ? Bnyk sgt dugaan yg aku kena hadapi , tapi ? Aku lemah :'( . Ramaii ckp ? Nyna lemah sgtt , Nyna tak kuatt semangat :'( . Hmm , mmg betul . Aku trlaluuu lemah nak hadapi semua niey . Hmm , Ya Allah :'( . Aku mohon padamu , kalau betul kami dua masih lagi bole bersama sbgai adek dan abg , aku mohon petunjuk darimu :') . Hmm , smlm 24.6.2012 ckup kita 2 bulan kan abg sayangg ? :') . Mana text abg ? Mana kata-2 sweet abg ? Mana semua tuh abg ? Hilang sbb abg ada girl ? Dlu masa abg ada diana , bole saja abg text adek psai 1 month kita :') . Hmm . Nampak sgt abg dh lupa semua tuh . Senangnyaaaaaaaaaaaa ~ . Hmm , kalau adek bole tunjuk dkt semua org yg adek sayangg abg sorangg saja :') . Abg ingat lagi masa fes kita kenai ? Kita terjumpa dktt Each A Cup QB :') . Ingat lagi ? Adek kenai abg tapi adek segan nak teguq sbb kita takdak apa-2 relay lagi kan masa tuh ? Then , kita start kenai masa abg IM adek , abg rajin teguq adek :') . Then , abg sendirii yg ckp KITA JADI ADEK ABG YANG SAH MAU ? kan ? Ingat lagi ? :') Tak ingat ? Maii adek tunjuk :') 


Kannn ? Abgg yg kata :') . Hmm , adek mmg tak penah ada abgg angkattt :') . Fes time ada abgg yg baik , caringg , selalu ada utk adek and semua lah :') . FES TIME kay :) . Hmm , then ? Abgg mintak num adek . Kita text PAGI PETANG SIANG MALAM :') . Betul tak ? Serious ckp , sepanjang adek hidup 14 tahun , tak pernah ada org yg text dgn adek smpaii mcm niey :') . You is the FES one abgg <3 . Abg tau tak ? Adek rasa dihargaiii gila babi mia :') . Adek rasa ada org amek beratt psai ada semua . Start dari tu adek mula sayanggg abg :') . Sayanggg sgt-2 . Hmm . Then , kita penah jugak gado tapi tak pernah gado besaq kan ? Hmm . One day , abg ada ckp yg abg takbole nak text sgt dh sbb abg nak study :') . Abg takbole hang , text semua bagai dh . Maybe seharii sekali jiaa kan abg bole text ? Hmm k adek sedih gila babi time tuh :'( . Rasa mcm kehilangan separuh nyawa adek kalau tak dptt text abgg :'( . Hmm tapi adek cuba trima sbb demiii masa depan abgg :') . Kita text jugak tapi sehariii sekalii sajaa kan ? Hmm , takpaa at least adek dptt text abg kan ? Tapi semenjak kita text seharii sekalii niey kita dh makin jauh sgt-2 kan abg ? :'( . Adek rasaa jauh tuh abgg :'( . Hmm . Masalah lepas satu pegi , satu mai :'( . Adek tak kuatt hadapi dugaan :'( . Hmm . 23.6.2012 adek keluaq kan ? Abg pun keluaq kan ? Hmm . Tujuan adek mmg JUMPA ABG sajaaaaaaaaaaaa ~ . Tapi mcm tak kesampaian :') . Abg kan HOT . Ramai sgt nak jumpa abg :') . K takpaaaaa , adek tak keysah pun . Hmm , hari tu mmg hari mcm teruk pun ada :') . Adek menangis teruk gila lah haritu :'( . Hmm , fes time adek nanges dktt membe adek psaii abg and lariii piy umah membe psaiii tak tahan aiqmataaa adek :') . FES TIME </3 . Sbb apa ? Sbb adek SAYANGG HG ABG ! Tapi , abg takkan pernah rasa ap adek rasa :') . Hmm . Abg ada kata nak tggai adek kan mlm sbtu tuh ? Serious ckp , aiqmataaa jatuh troih :'( . Mungkin abg bole hidup tanpa adek sbb ramaiiii org sayangg abgg :') . Tapi adek ? Harapp kasih sayangg abg sajaaa :') . Hmm , mlm tuh mmg adek tk ingat apa selain nak matiii jiaaa :'( . Hmm . Esok tuh , harii ahad . Tgk-2 status hamba Allah niey , ya allah :'( . Adek troih larii piy umah membe adek , menangis gila-2 mia :'( . Hmm . Adek hantaq chat dktt abgg dktt 1 hour ago abg tak balas :') . Hmm , maybe abg dh nak balik hostel kod , sokay laaa kan :') . Hmm . Then , abg btw abg dh couple kan ? Yeah , congrats sayangg <3 . Abg dptt org yg abg mauuu selama niey :') . Hope kekal kay ^^. Lepas semua tuh , mlm tuh abg tak text adek pun kan ? Kita text ptg sajaa , tu pun satt jiaa , lepas tuh troih abg tak bls text adek :') . Emm , kita ckup 2 bulan hari ahad tuh kan ? ^^ . Tapi aiqmataa jatuh bila adek tak dpttt 1 text pun darii abgg :') . Hmm , takpaaa laa mungkin abg busy kan ? Adek cuba buattt selambaa . Adek mungkin bukan yg terbaik utk abg , adek selaluu beban abg or and bnyk lagi kan ? :') . Adek mintak maaf sayanggg . Adek menangis harii isnin tuh sbb apa text pun adek belum dptt . Mlm tuh tgk-2 fone dptt text darii abg :') . Tapi hancuiq hati adek bila abg hanya tnya psaii GIRL abg , langsunggg abg tak keysah psaii adek :'( . Cepattnyaaa memory tu abg lupaaaa . Sakittt hatiii kalauu ada ubattt mmgg adek nak sgtt sembuh hatii nieyy , tapi takdak :'( . Lepas adek btw info tentangg GIRL abg , troih abg tak bls text kan ? Ya Allah , apa tujuan abg hantaq text dktt adek harii-2 selama sebulan lebih kita kenaii ? Abg tujuan abg text adek pagi ptg siang mlm ? Utk adek sayangg abg separuh matii mcm niey then abg bole abaikan adek mcm niey ? Mcm niey ka abg ? Ya Allah :'( . Mungkin adek mmg tak layak dptt kebahagiaan :) . Adek anggap semua niey takdir Allah utk adek :) . Pertemuan , perpisahan kita semua takdir Allah kan ? Adek terimaa dan adek redhaaa :') . Tapi melupakan seseorangg yg adek sayangg sesangattt tak mudah abgg :'( . TAK MUDAH ! Adek kalauu tak ingatt Allah mmg adek hilangg kawalan :') . Hmm , adek cuma nak abg tauu yg adek sayanggg abg sangat-2 :'( . Tolong cari adek masa hatii adek still sayangg abg , jgn cariii adek kalauu adek dh mulaa tawaq hatii dktt abgg :'( . Tapi percaya lah abg , hatii adek susah nak sayanggg org lain dh :') . Kenapa semua berubah dgn cepattt ? 2 bulan sajaa semuaa bendaa berteraboq mcm niey . Hmm , adek takmauuu ckp apaa dah . Abgg happy , insyaallah adek happy :') . Hope abgg dpttt kebahagian yg abg carii selama niey :) . Thanks sbb penah hadir dlm hidup adek selama 2 bulan . Adek hargaii kasih sayangg yg abg bagii selama kita kenaii :') . Makin lama abg dh makin bole lupa adek :') . Insyaallah adek pun bole . Tapi mungkin amek masa lamaa sgtt :'( . Not that easy . Hmm , ABEA EVANS ? SAYA SAYANGG AWAK :'( . Tgk balik IM-2 kita and text-2 kita dlu kay :'( .









Banyak lagi kan abgg ? :'( . Kenapa kita kena berpisah dgn cara mcm niey ? :'( . Ya Allah , ADEK SAYANGG ABANGG <3 . Assalammualaikum :'( .









|