kawaii
John Daughter



The Awesome



Credits

TEMPLATES : Mygurlz
BASECODES:Illy
OWNER : ur name


Dia yang memahami :")
Friday, March 16 | 2:28 AM | 0 stalker[s]
Heyyy there , lamaa tak nampak Nyna update blog kan sblum niehh . hee . Malas kdg-2 nak update blog-2 nieh smuaa ;") hewwwheww . Maii ad mood rajin Nyna update lah :") . Okayy , harini nak crita psayy membe Nyna yang paling abek dlm FB , Nyna baek gilaagilaagilaa barbiee dgn dy . Tanpaa dy Nyna taktau nak mengadu kat sapa bilaa ada problems . Nyna takdak porblems pons Nyna slalu chatting dgn dy , merepek-2 dgn dy . Hem , kami dah kenal sejak 26 Disember 2011 , Nyna ingat lagy tarikh perkenalan tho . Dy memang baek sesangat , dy suka buatt lawak , kalauu chatting dgn dy mmg takkan boring mia :") . Nyna suka sangatt kawan dgn dy . Hem , tapy smlm first tyme kamy gado agak terok . Nyna betoyy-2 tak sangka yang dy nak kol , Nyna keluaq dgn family smlm . Sebelum keluaq Nyna onl and bapak pons tak plan nak keluaq , tiba-2 bapak Nyna pggl kata nak pegy dahh . Nyna plak tak perasaan baterii fon habehh . Alahaii , then Nyna sempatt msj sapa taktauu , lupaa dahh . msj dy dlm 2 msj cmtho , fon troih ttup . Hem , takbole buatt ap dahh . Nyna pons bgtauu dkt bapak Nyna , jum lah balek satgee ada emergency sapa-2 kol , adek takbole angkatt plak . bapak Nyna ckpp , hg tak habeh-2 ngan fon hg -.- . Nyna takbole buatt ap dahh , diam jha . Then , balekbalek umh Nyna charge fon Nyna dkt bilik kaka . Nyna onl dktt bilik mak . Tak bukak langsungg fon , biaq cmtho jha , tak tgk msj muaa . hem , onl-2 , tgk-2 Atyn nieh hantaq chat , dy ckpp . Aikk bole onl pulak , aku fon takmauu angkatt , buatt kalauu ada org kol hg kata aku dahh maty pons hg takkan angkatt kott . Kbye . Dy ckpp lebeyh kurangg cmniehh . Hem , Nyna pons btw lah yangg baterii habehh muaa , dy tak reply chatt . Sedihhhh gilaa sangatt-2 . Nynaa takott kalauu hilangg dy sbb Nyna baek sgtt dgn dy . Dlm FB niehh dy jha yang baek dgn Nyna . Dgr problems Nyna muaa , Nyna pons slaluu dgr problems dy . Hem :"( . Serious Nyna ckp Nyna takott dy takmauu kawan dgn Nyna dahh . Nyna takott sgtsgt kalauu hilangg dy . Takdak sapa lagy lahh yangg nak tegurr Nyna lepass niehh kan . hem . Pleaseeee , wehhhhhh :"( . Akuu mintak maaf sgtsgt , akuu tak sengaja . Akuu mmg jarangg check fon akuu kalauu akuu onl . Hem , sorry wehhhhhh . Akuu mintak satuu jha . Aku harapp hg maafkan akuu and psayy persahabatan niehh , tho hak hg kan nak kawan dgn aku ka takk . hem :"( . Tapyy aku harapp sgt hg nak kwn dgn akuu balek . Hg antaraa org-2 yangg palingg aku sayangg . Tanpaa hg , akuu taktauu aku cmnaa skgg . Kitaa dahh kwn agak lamaa kan ? 26 Disember 2011 smpayy harini 16 March 2012 . lamaa kann . Jangan putuskan persahabatan niehh , akuu tak sanggupp . Jujur akuu ckp , aku lebeyh pentingkan kawan dary BF . Tak tipuuu , kawan selamanyaa . BF tak semuaa selamanyaa kan . Hopee hg faham wehhhhhhhhhh . Hem , akuu taktauu nak kata ap lagyy . Akuu sayanggg hg sbgaii kawan palingg baek dlm FB niehh wehhhhh . Sumpaaa . Hem , takpalahh kalauuu hg tak prcaya jugak . Allah tauu apa yangg mna yangg aku sukaa dan taksuka kan . Biar Allah sahaja yang tentukan . Hanya Allah shjaa yangg tauu aku sayangg hg mcm mnaa . Let it be . Hg tak perlu tau , yang hg perlu tauu aku takmauu kita putuskan tali persahatan nieh wehhhhh . Hem , takatt sini jha yangg aku bole bgtauu . Hope hg faham . Assalammualaikum


|